Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. októbra 2017, 20:19
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ego sa pár týždňov pred vydaním svojho debutového albumu Precedens pripomína krátkym freestyle trackom prostredíctvom Instagramu

HUDBA EGO
Uložiť Uložené

Aj keď tomu ešte mnohí stále určite nemôžu uveriť, po dlhých rokoch čakania sa skutočne dočkáme Egovho prvého sólového albumu.

V našom poslednom videu zo slovenských backstageov okrem iného Ego prezradil, že na jeho debutový sólový album sa môžeme tešiť už 1.12.2017 a zároveň už snáď všetci vedia, že bude niesť titul Precedens. Ten nám už rovnako stihol autor vysvetliť a s prihliadnutím na všetky skutočnosti dáva viac než veľký význam. Keďže sa dátum vydania nezadržateľne blíži, Ego musí pochopiteľe začať vzbudiť vo fanúšikoch zvedavosť, a tak dnes na Instagrame zverejňuje krátky freestyle track s názvom PARTY ROKU

Aj napriek tomu, že išlo o spontánnu záležitosť, Ego opäť nesklamal a nám neostáva nič iné, len si počkať aj na prvé plnohodnotné skladby, pravdepodobne, resp. snáď aj s videoklipmi. Zvedaví budeme aj na cover a tracklist, teda primárne selekciu hostí, no všetko sa určite včas dozvieme. 

Domov
Zdieľať
Diskusia