Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. októbra 2017, 16:06
Čas čítania 0:00
Radka T.

Fotograf objavil potenciál krásnej študentky. Stačilo pár fotiek a za noc sa z obyčajného dievčaťa stala hviezda

MÓDA
Uložiť Uložené

Krásna Anok doteraz nikdy nevnímala svoju krásu, naďalej sa však chce venovať hlavne štúdiu.

Študentka Anok Yai nemala doteraz o sebe privysokú mienku. Považovala sa za normálne dievča, pričom sa netajila drobnými komplexami, ktoré rieši skoro každý z nás. Jej život sa však prednedávnom začal podobať na príbeh ako z filmu. Všimol si ju totiž fotograf, ktorý zavesil na svoj Instagram jedinú snímku krásnej študentky. A z Anok sa tak razom stala hviezda.

Anok má 19 rokov a študuje na Plymouthskej štátnej univerzite v New Hampshire. Istý washingtonský fotograf si ju všimol na univerzitných oslavách Yardfest a okamžite mu padla do oka, avšak z profesionálneho hľadiska. Fotografiu zverejnil na svojom instagramovom účte s názvom TheSUNK a začal sa hotový ošiaľ. Pôvodne pritom fotil najlepšie outfity spomínaného festivalu, no Anok ho upútala svojou krásou. 

Ľudia sa začali zaujímať o instagramový účet mladej študentky, pričom fotografie z neho sa dostali aj do hľadáčika modelingových agentúr. 

Študentka priznala, že po tom, čo sa jej fotky stali virálnymi, jej začal vyzváňať telefón. Jej to však stále celkom nedochádzalo. „Úprimne, najprv som si myslela, že niekto zo mňa urobil meme alebo niečo také,“ povedala pre Boston Globe. Naďalej si zachovala svoju skromnosť. Na margo zvýšeného záujmu o jej osobu povedala, že ľudia zrejme nie sú schopní tak úplne vidieť svoju krásu, keď sa vidia každý deň.

Krátko po zverejnení fotografie ju kontaktovali už tri modelingové agentúry. Anok priznala, že hoci ju vždy zaujímali móda i umenie, nikdy by si nepomyslela, že by mohla byť skutočnou modelkou. Aj tak sa však chce venovať predovšetkým štúdiu biochémie a až potom sa uvidí, čo bude nasledovať ďalej

Domov
Zdieľať
Diskusia