Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. októbra 2017, 17:03
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Separ vypredáva každý klub, ktorý mu príde do cesty. Pancier Tour je v polovici a zaznamenáva obrovský úspech

REFRESHER SEPAR
Uložiť Uložené

Pred nami je ešte viacero veľkých zastávok Separovej úspešnej Panicer Tour, ktorú si nemôže nechať újsť každý fanúšik.

V prípade, že patríš medzi fanúšikov poctivého slovenského rapu, tvojej pozornosti určite neunikol Separov ďalší sólový album Pancier a s ním spojená tour. Tá pebieha už od konca septembra a člen DMS s ňou mal možnosť obehať všetky najdôležitejšie spádové oblasti z celého Slovenska a aby toho nebolo málo, súčasťou sú aj tri veľké české zastávky. 

Sme približne v polovici, a tak je čas si aspoň v krátkosti zhrnúť, čo sa udialo a na čo sa ešte môžeme tešiť. Separ zatiaľ vypredal všetko, čo sa dalo, takže v každom jednom meste ovládla kluby nenapodobiteľná atmosféra. Na základe záberov z reportov a sociálnych sietí vás môžeme uistiť, že na tomto koncerte sa dá na vlastnej kožiť zažiť to, čo dokáže len máloktorý československý interpret. 

Čakajú nás ešte obrovské krsty v Prahe aj Bratislave, kde sa predstaví viacero atraktívnych hostí vrátane Logica či Rytmusa. Tešiť sa môžeš aj na Kaliho, P.A.T. aj DJ-a Wicha. Všetky zastávky môžeš kontrolovať nižšie, no odporúčame poponáhľať sa so zakúpením lístkov, keďže sú kapacity obmedzené a záujem pochopiteľne vysoký. Urobiť tak môžeš tradične na ticketportal.sk a ticketportal.cz

Separ vypredáva každý klub, ktorý mu príde do cesty. Pancier Tour je v polovici a zaznamenáva obrovský úspech
Domov
Zdieľať
Diskusia