Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. októbra 2017, 19:08
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Deduško sa naučil, ako urobiť svojej manželke mejkap ešte predtým, než oslepne. Dnes sa stará o jej vonkajšiu krásu s láskou a bez problémov

ZAUJÍMAVOSTI MAKE-UP
Uložiť Uložené

Brian nedovolí, aby bola jeho manželka nespokojná.

Pravá láska ani zďaleka nie je iba o neustálom vyznávaní lásky, ale o maličkostiach, ktoré jednotlivé páry neustále posúvajú dopredu a utužujú ich vzájomný vzťah. Najkrajšími príkladmi pravej lásky sú zvyčajne staršie páry oslavujúce pokojne aj 40. či 50. výročie svadby a jedným z nich je aj deduško Brian so svojou manželkou Jean. Na prvý pohľad obyčajná dvojica v posledných dňoch doslova rozplakala státisíce ľudí po tom, čo zamestnankyňa obchodu s mejkapom a kozmetikou zverejnila na internete príbeh o tom, ako každý týždeň pravidelne obaja prichádzajú do predajne s jediným cieľom. Jean sa zhoršujú jej problémy so zrakom a v nasledujúcich mesiacoch pravdepodobne definitívne oslepne, čo pre ňu bude ťažká rana a pomaly sa s tým snaží aspoň psychicky vyrovnávať.

Jej manžel Brian sa preto rozhodol, že s Jean bude chodievať do obchodu s kozmetikou, aby ho tam naučili, ako manželke správne aplikovať mejkap na tvár ešte predtým, než oslepne, aby ju mohol skrášľovať aj v nasledujúcich rokoch presne podľa jej predstáv. Zamestnankyňa ku príbehu pripojila aj fotografiu roztomilej dvojice, na ktorej Jean pózuje aj s mejkapom od manžela a ľudia si hneď všimli, že Brian mejkap naniesol profesionálne a takmer bez jedinej chybičky. Láska preto nie sú romantické gestá a darčeky, ale práve maličkosti ako nanášanie mejkapu v momentoch, kedy to už tvoja polovička nebude zvládať.   

Deduško sa naučil, ako urobiť svojej manželke mejkap ešte predtým, než oslepne. Dnes sa stará o jej vonkajšiu krásu s láskou a bez problémov
Zdroj:
Domov
Zdieľať
Diskusia