Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. novembra 2017, 9:10
Čas čítania 0:00
Richard Balog

Dalyb, TTAPPLE alebo neznámi milovníci módy. Komu ide streetwear na Slovensku a v Česku najlepšie?

MÓDA MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

Pouličná móda postupne opätovne ovláda svet a výnimkou nie sú ani naše dve malé krajiny.

Módu a dianie okolo nej vnímame všetci a to či už vedome alebo náhodne skrz desiatky mediálnych kanálov valiacich sa na nás z každej strany. Trendy sa menia rýchlo a tomu častokrát prispôsobujeme aj svoje šatníky, pričom často zabúdame na to, že najlepšie je byť sám sebou a nepretvarovať sa. Zbytočne si teda oblečiete luxusný oblek od Toma Forda či hodvábnu róbu od Very Wang, ak z vás pôjde neistota a nebudete sa cítiť dobre. 

K mladším ročníkom jednoducho patrí pouličná móda, respektíve streetwear a eleganciu si nechávame skôr na výnimočné príležitosti či pokročilejší vek. Z daného dôvodu sme sa pre dnešný deň rozhodli ponoriť do uvedených vôd a ukázať vám najzaujímavejších ľudí z našich končín obľubujúcich oblečenie výrazne ovplyvnené hip-hopovou či skateboardovou kultúrou. Pripraviť sa tak môžete na značky, ako Supreme, Palace, Vans, Yeezy Seasons, ale aj adidas, NikeLab, Vetements či TNF.


Dalyb / @dalybhahacrew

Michal / @migelcore

Anny / @annyswanky

Tereza / @ttapple

Dom /@domskywalker

Markéta / @marketaliday

 V prípade, že sa o módne dianie zaujímate trochu bližšie, tak určite nezabudnite navštíviť ani našu stránku Móda Refresher, ktorá vám poskytne vždy len tie najzaujímavejšie a najhorúcejšie informácie z módneho sveta. Ďakujeme vám!

Anketa:
Kto vás svojím štýlom v dnešnom článku zaujal najviac?
Dalyb
Michal
Anny
Tereza
Dom
Markéta
Dalyb
31 %
233 Hlasov
Michal
12 %
93 Hlasov
Anny
19 %
146 Hlasov
Tereza
13 %
101 Hlasov
Dom
12 %
94 Hlasov
Markéta
12 %
88 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia