Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. októbra 2017, 12:02
Čas čítania 0:00
Matúš Moravčík

Instagram umožní pozvať do živého videa nášho kamoša. Vysielanie tak prebehne pri rozdelenej obrazovke

TECH INSTAGRAM
Uložiť Uložené

Duet má nemalé ambície prilákať viac sledovateľov.

Sociálna sieť, ktorá je zameraná na multimédia, opäť vylepšuje svoju súčasnú funkcionalitu, a to tak, že používateľovi Instagramu poskytne príležitosť zrealizovať živé vysielanie spolu s niektorým z jeho priateľov. Softvérová novinka v takom prípade rozdelí obrazovku mobilného telefónu na dve časti, z čoho logicky vyplýva, že jedného z nich uvidíme hore a druhého zase dole. 

Instagram umožní pozvať do živého videa nášho kamoša. Vysielanie tak prebehne pri rozdelenej obrazovke
Zdroj: Instagram

Po spustení vysielania stačí stlačiť nové tlačidlo v pravom dolnom rohu a následne už iba vybrať toho, s kým chceme duet. Ostatní používatelia potom uvidia mierne vynovenú ikonku živého videa, ktorú po inštalácii aktualizačného balíčka netvorí jedna profilová fotografia, ale rovno dve, aby ešte pred začatím sledovania videa tušili, čo ich po kliknutí vôbec čaká. 

Aktualizácia obľúbenej mobilnej aplikácie Instagram by sa mala objaviť v obchodoch App Store a Google Play Store v priebehu nadchádzajúcich dní. Ak ťa zaujíma viac, tak viac detailov nájdeš trošku nižšie.

Domov
Zdieľať
Diskusia