Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. októbra 2017, 20:00
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Outfit za viac než 30-tisíc eur. Návštevníci módnej udalosti v Prahe prezradili hodnotu svojho oblečenia (Video)

REFRESHER
Uložiť Uložené

Slováci aj Česi nemajú často problém minúť na oblečenie obrovské sumy a dokázali to aj na treťom pokračovaní akcie s názvom Teniskology.

S príchodom viacerých zahraničných trendov sa na Slovensku a v Česku vytvoril priestor a zároveň aj záujem o udalosti, v rámci ktorých má súčasná generácia mladých ľudí možnosť stretávať sa a tráviť spoločne čas. Jednou takou je bez pochýb aj Teniskology, pričom už zo samotného názvu je snáď všetkým jasné, o akú vášeň v tomto prípade ide. 

V priebehu posledného piatku a soboty obsadilo Teniskology dve najvrchnejšie poschodia prestížnych priestorov obchodného domu v úplnom srdci Prahy a na niekoľkých stovkách metrov dalo priestor na prezentáciu mnohým značkám, obchodom aj resellerom. Nechýbal ani bohatý sprievodný hudobný program a diskusie so zástupcami brandov. 

Už tradične sme nemohli chýbať ani my, pričom sme tentokrát v rámci ankety zisťovali, aké tenisky či oblečenie návštevníci zvolili a po úspechu z minulého videa sme sa nezabudli opýtať ani na cenu. Výsledok asi mnohých prekvapí, keďže náš moderátor Alex našiel dokonca aj chalana, ktorého outfit presiahol hodnotu 30-tisíc eur.

Domov
Zdieľať
Diskusia