Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. októbra 2017, 17:12
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Austráliu terorizuje diabolsky vyzerajúci hmyz, ktorý ľuďom spôsobuje zimomriavky. Keby ho našli doma, vraj by si príbytok rovno podpálili

ZAUJÍMAVOSTI AUSTRÁLIA HMYZ
Uložiť Uložené

Hmyz z najhoršej nočnej mory.

Austrália a Ázia boli odjakživa známe vďaka nadmiernej prítomnosti zvláštnych a často aj nebezpečných živočíchov. V Austrálii by si mohol naraziť na jedovaté hady aj pavúky a príliš rozdielne to nie je ani v Ázii. Najnovším problémom je živočích, ktorého jeden užívateľ zachytil na kamere v Indonézii a ľudia rýchlo začali vyjadrovať svoju sústrasť s natáčajúcim človekom, pretože mu odporučili, aby svoj dom okamžite podpálil a utiekol čo najďalej.

Nepríjemne vyzerajúci živočích pripomínal obyčajnú moľu, ale zo zadnej časti tela mu vyrastali ešte štyri chlpaté výrastky. Nejde o žiadnu mutáciu, pretože výrastky majú pre moľu veľký význam. Využíva ich ako čuchové orgány plné špeciálnych feromónov, vďaka ktorým vedia samičky efektívne prilákať samcov a naopak. V tmavej nočnej uličke by sme sa síce s moľou stretnúť nechceli, ale v skutočnosti ide o prospešného živočícha, pretože sa vo svojom okolí dokáže postarať o nepríjemný hmyz.

Domov
Zdieľať
Diskusia