Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. októbra 2017, 11:53
Čas čítania 0:00
Jana S.

Čas na zmenu? Ofina, farebné vlasy aj smokey ombré sú hitmi jesene vo vlasových trendoch

MÓDA
Uložiť Uložené

Si milovníčka vlasových zmien alebo už nosíš rok ten istý účes? Inšpiruj sa novinkami pre aktuálnu sezónu.

Každá žena si na vlasoch dáva záležať. Nie každá však má to šťastie byť majiteľkou kvalitných, hustých a zdravých vlasov. Trendy vo vlasovom stylingu pamätajú na každú z nás a vždy prinášajú na výber rôzne varianty farieb a strihov. Ak ti pristane ofina, krátky bob zostrih alebo chceš konečne dodať tvojim vlasom neobvyklú farbu, nadišiel ten správny čas. Preto ti prinášame niekoľko svetových trendov, v ktorých si na svoje príde každá z nás a možno sa aj ty necháš ukecať na malú zmenu

Ofina

Ofiny sú späť vo všetkých možných prevedeniach. Rovné, dlhé, nepravidelné, asymetrické, kučeravé alebo zčesané na stranu. Nos ju s voľne spustenými vlasmi, s vyčesaným drdolom a ak si majiteľkou kučeravých vlasov, tak ju nechaj prirodzenú a s kratším účesom budeš šik. Ak máš predsa len pred ofinou rešpekt, inšpiruj sa blogerkami, ktoré vedia ako vytvoriť falošnú ofinu bez použitia príčeskov. Vlasy si uviaž do vysokého vrkoča, polovicu prehoď cez čelo a zvyšok omotaj tak, aby si vytvorila drdol. Pri šikovnom stylingu máš štýlovú ofinu bez použitia nožničiek.

Návod, ako si urobiť ofinu bez strihania

Farebné vlasy

Ak si farebným vlasom nepodľahla v lete, teraz je na to správny čas. Farebné vlasy sú stále in a v pochmúrnom jesennom počasí budeš na ulici neprehliadnuteľná. Čím žiarivejšie, tým lepšie. Zelenú má farbenie tón v tóne, ale rovnako aj mix odtieňov pudrových farieb. Ak sú farebné vlasy na teba príliš odvážne, skús farebné končeky.

 

Príspevok, ktorý zdieľa Redken (@redken),

 

Príspevok, ktorý zdieľa Matrix (@matrix),

 

Príspevok, ktorý zdieľa Matrix (@matrix),

Smokey ombré

Táto technika farbenia vlasov je inšpirovaná klasickým ombré a dymovými očnými tieňmi. Trendom je kombinácia chladných, popolavých a kovových tónov. Sviežejšou verziou je kombinácia s farebným odtieňom. Či zvolíš výraznejšiu verziu alebo len jemné "smokey" pretieňovanie vlasov je len na tebe.

 

Príspevok, ktorý zdieľa @adamsnyd,

Prirodzenosť

Po extravagantných možnostiach sa presunieme k naturálnosti. Prirodzenosť má vo vlasových trendoch stále svoje miesto. A rozhodne nemusí byť nudná. Jednoliata farba oživená odleskami tón v tóne, trendy strih a vhodná starostlivosť urobí z tvojich vlasov korunu krásy. Aby boli neustále vyživené, aplikuj pravidelne aspoň raz za týždeň na ne masku. Tipy na vlasové masky nájdeš tu → Prírodné masky na vlasy.

Zapletené vlasy

Klasické pletenie, rybie chvosty, drdoly, priberané pletenie. Jednoducho všetko zapletené je in. Tento prvok odlišujúci sa naprieč kultúrami je na vlasovej scéne už nejaký ten piatok a veríme, že ešte dlho aj bude. Klasické pletenie zvládne každá z nás a vlasovému stylingu dodá šmrnc. Na zložitejšie pletenia tu máme YouTube a nespočetné množstvo tutoriálov. Pristane vlasom rôznej dĺžky a ľubovoľnej farby a Instagram je tiež bohatým zdrojom inšpirácie.

Postupne strihaný bob

S dopostupna zostrihaným bob účesom prišiel tento rok na svojej prehliadke Emporio Armani. Kolekcia sa niesla v štýle elegantný rock a ak si aj ty na rockovej vlne, je to pre teba správna voľba. Strapatý, drzý účes v kombinácii s outfitom v elegantnom pánskom štýle, s kožou alebo kožušinou z teba urobí sebavedomú, nezávislú ženu, ktorá vie, čo chce.

 

Príspevok, ktorý zdieľa @belinha91,

Domov
Zdieľať
Diskusia