Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. októbra 2017, 12:05
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Už tento piatok Momo pokrstí album Rival 2. Chrbát mu budú kryť Ego, Pil C, Sandra, Supa aj P.A.T.

REFRESHER MOMO
Uložiť Uložené

Už 20.10. si nenechaj újsť bratislavský krst Momovho pokračovania ságy Rival. Ateliér Babylon svojou návštevou poctia aj hostia z albumu.

Momo pôsobí na slovenskej rapovej scéne už viac ako desať rokov, počas ktorých stihol vydať šesť sólových albumov. Už od čias Nepatrím medzi si drží veľmi poctivú a lojálnu fanúšikovskú základňu, ktorá pri ňom stojí za každých okolností a dáva mu spätnú väzbu v tých navhodnejších momentoch. Tým najbližším bude bratislavský krst zatiaľ posledného vydaného albumu Rival 2, ktorým Momo naviazal na úspech aj atmosféru z rovnomenného projektu vydaného ešte v roku 2014.

Druhé pokračovanie sa teší veľkému úspechu nielen v číslach predajov, ale aj na živých vystúpeniach, čo bratislavský žralok potvrdí v domácej Bratislave, konkrétne v Ateliéri Babylon už v piatok - 20.10. za sprievodu skoro všetkých hostí z albumu. Okrem hlavného aktéra sa môžete tešiť na Ega, Pil C-ho, Adissa, Sandru, Supu aj Pouličného autora tónov. Počas špeciálnej show zaznie drvivá väčšina najnovších skladieb, no Momo sa určite vráti aj k svojim starším bangrom, a tak si na svoje príde naozaj každý. Čo sa týka vstupeniek, tie si ešte stále môžeš za zvýhodnenú cenu zakúpiť v predpredaji

Domov
Zdieľať
Diskusia