Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. októbra 2017, 19:08
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

„To neurobíš!" Najhlúpejšie hecovanie na Facebooku je plné nahoty a šialených činov, ktoré hraničia so zločinmi

ZAUJÍMAVOSTI FACEBOOK
Uložiť Uložené

Človeku sa pri niektorých videách až rozum zastavuje.

Na internete v súčasnosti môžeš preraziť vďaka akémukoľvek nápadu, ktorý na prvý pohľad vyzerá hlúpo. Vedel by o tom rozprávať aj Jackson O’Doherty, ktorý so svojím kamarátom Shammim už nejaký ten piatok tvoria vtipné videá najmä na Facebooku, ale stredobodom pozornosti sa stali až vďaka sérii s názvom „You won’t do it!“.

V praxi ide o obyčajné kamarátske hecovanie, pričom jednotlivé výzvy sú poriadne pritiahnuté za vlasy a či už jeden druhého vyhecuje k tomu, aby si v reštaurácii vylial polievku na hlavu, alebo začal úplne nahý boxovať so vzduchom pod nápisom Hollywood, obaja sú ochotní strápniť sa. Pri pohľade na ich činy ti musí byť jasné, že viaceré z nich hraničia so zločinmi, avšak dnes sú ľudia kvôli internetovej sláve schopní urobiť prakticky čokoľvek a ak by si o tom potreboval najlepší dôkaz, jednoducho navštív Jacksonovu stránku na Facebooku.

Domov
Zdieľať
Diskusia