Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. októbra 2017, 11:56
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Speváčka VeronikaS pootvára dvere do svojho súkromia vyznaním pre svojho priateľa

HUDBA
Uložiť Uložené

Dočkali sme sa ďalšieho vkusného videoklipu od Veroniky Strapkovej.

Je to takmer rok od kedy mladá, talentovaná speváčka Veronika Strapková, vystupujúca pod umeleckým menom VeronikaS, vydala svoj debutový album Puzzle. Ten obsahuje až 17 piesní, ku ktorým už mladá umelkyňa stihla natočiť niekoľko naozaj pekných vizuálov. Teraz však konečne uzrel svetlo sveta videoklip k piesni Lietam. Ako sama tvrdí, dobre sa jej tvorí najmä v situáciách, kedy sa cíti niečím zlomená alebo vyčerpaná. Vtedy svoje emócie vyventiluje tým že sa z nich vypíše.

Táto pieseň je však niečím odlišná. Napísala ju totiž ako poďakovanie svojmu priateľovi. Poďakovanie a vyjadrenie lásky ktorú vďaka nemu môže zažívať každý deň. Po jej dopísaní však dlho váhala s tým, či ju takto zverejniť a “vykričať” tým svoje pocity do sveta.

“Áno, je to pravda. Ja som celkom poverčivá a mám pocit, že ak niečo poviem s veľkým nadšením, že o to potom môžem vzápätí prísť. Preto som sa tak bála. Filip je pre mňa skutočne darom, ktorý som od života dostala a mala som pocit, že nechcem aby som to nejak zakríkla. Napokon som si však uvedomila, že fanúšikovia sa so mnou chcú tiež tešiť a že vlastne nie je dôvod hanbiť sa za tú časť ženy ktorá je tiež vo mne. Žena túžiaca milovať a byť milovaná.“ vyznáva sa z pocitov VeronikaS.

“Celé je to len o láske, O takej ozajstnej, nehranej. Veľmi som si želala, aby ma ľudia mohli vidieť aj v tejto polohe. V polohe ženy čo je proste štastná, pretože našla to najvzácnejšie. Verím, že sa tam mnohé dievčatá nájdu tiež.  Doplňuje

na záver šikovná umelkyňa. 

Domov
Zdieľať
Diskusia