Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. októbra 2017, 10:47
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

The Weeknd oznamuje spoluprácu s Marvelom. Jeden z najväčších hudobníkov súčasnosti dostane vlastný komiks

HUDBA MARVEL MARVEL FILMY A SERIÁLY THE WEEKND
Uložiť Uložené

Abel je svojim kladným vzťahom ku komixom a Marvelu veľmi dobre známy, no spoluprácu by očakával len málokto.

Asi už viete, že sme o The Weekndovi písali ešte v prvej polovici roku 2011, kedy by asi len málokto dokázal toumto kanadskému RnB spevákovi predpovedať budúcnosť jednej z najväčších hudobných hviezd vôbec. Časom jeho tvorba začala naberať komerčnejší spád, no vďaka stále veľmi charakteristickému zvuku a veľmi správnemu načasovaniu sa rýchlo uchytil aj v prestížnych rebríčkoch. Vydaním zatiaľ posledného albumu Starboy len upevnil svoju pozíciu medzi elitou a už má na konte aj dve ceny Grammy a nomináciu na Oscara. Všetko teda nasvedčuje tomu, že hudobný svet mu leží pri nohách a je čas sa posunúť ďalej.

Abel je pre mnohých známy aj svojím viac než kladným vzťahom ku komiksom a obzvlášť k vydavateľstvu Marvel, ktoré asi nikomu nie je potrebné bližšie predstavovať. Pred pár dňami sme na Weekndovom instagrame mohli sledovať zvlášny promo krok, v rámci ktorého pridal medzi príspevky deväť fotiek s červeným pozadím. Teraz už vieme, že kvôli tomu, aby udržal fanúšikov v pozornosti, keď na aktuálne prebiehajúcom Comic Cone v New Yorku prezradí svoju chystanú spoluprácu práve so spoločnosťou Marvel. Tá bude spočívať vo vydávaní vlastného komiksu s titulom Starboy, pričom prvého sa dočkáme už začiatkom budúceho roka. 

Domov
Zdieľať
Diskusia