Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. októbra 2017, 12:33
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Mladík v Bratislave opľul staršieho šoféra, z ktorého sa v sekunde stal boxer ako z akčného filmu

ZAUJÍMAVOSTI BRATISLAVA
Uložiť Uložené

V našom hlavnom meste si na seba treba dávať pozor.

Na bratislavských cestách sa vodiči každý deň stávajú svedkami najdivokejších situácií. Vodiči si nič nedarujú, tlačia sa aj tam, kam by vôbec byť nemali, a občas absolútne nerešpektujú pravidlá cestnej premávky. Amatérsky reportér Michal preto musel okamžite vytiahnuť kameru v momente, keď staršieho šoféra v obleku predbehol a potom zablokoval drzý mladík, ktorý očividne chcel šoférovi vysvetliť, prečo si myslí, že urobil na ceste chybu. Mladík vyskočil z auta a pri pohľade na muža v obleku čakal, že ho rýchlo spacifikuje, ale ani v najhoršom sne neočakával jeho schopnosti.

Mladý muž svojho súpera opľul a to nemal robiť, pretože chlapíka to nahnevalo natoľko, že sa z elegantného človeka zmenil na bojovníka, ktorý by si dokázal poradiť s akoukoľvek hrozbou. Michal s údivom sledoval, ako sa drzý mladík po chvíli radšej rozhodol sadnúť do auta a utiecť z konfrontácie namiesto toho, aby pánovi v obleku čelil ako chlap, keď mu uštedril zopár úderov po tom, čo pán stratil rovnováhu. Starší šofér na mieste zostal a okoloidúci ľudia privolali mestskú políciu, ale bližšie informácie o potýčke a dôvodoch jej vzniku zverejnené neboli.

Domov
Zdieľať
Diskusia