Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. októbra 2017, 14:36
Čas čítania 0:00
Vladimír Baško

Už onedlho si budeš môcť kúpiť očakávané tepláky zo spoločnej kolekcie Calabasas od Kanyeho Westa a adidas

MÓDA ADIDAS KANYE WEST
Uložiť Uložené

Po týchto teplákoch sa iba tak zapráši.

Šialenstvo okolo spolupráce Kanyeho Westa a adidas neutícha už od začiatku roka 2015, kedy predstavili prvú spoločnú kolekciu s názvom Yeezy Season 1. Tá predovšetkým priniesla kontroverzné tenisky Yeezy Boost 350 a 750, po ktorých trh priam prahol. Každým novým modelom sa dopyt iba zvyšoval a z tenisiek sa stal vyhľadávaný artikel, za ktorý boli fanúšikovia schopní utratiť závratné sumy. S oblečením to však tak ružovo nevyzeralo. Jednotlivé kúsky sa bežne dostávali kvôli vysokej cene do zliav a ani tie nezaručili ich skorý odchod. Je však potrebné podotknúť, že so značkou adidas mali okrem topánok pramálo spoločného. 

To sa zmenilo iba pred časom, kedy sme mohli samotného dizajnéra vidieť v teplákoch s grafikou Calabasas popri ikonických pásikoch. Nohavice sa dlhý čas objavovali na nohách známych osobností z prostredia Kanyeho Westa alebo jeho kolegov z branže, a to v najrôznejších farebných prevedeniach. Nebolo jasné kedy a či vôbec sa dostanú do predaja pre širokú verejnosť. To sa s najnovšími informáciami radikálne mení, keďže už o týždeň budú uvedené v dvoch rôznych farbách do predaja pre americký trh na oficiálnom e-shope pre kolekciu Yeezy s cenovkou 120 $ (približne 100 €). My si budeme musieť počkať do 22. novembra, kedy si ich budeme môcť zakúpiť na stránkach adidas.

Už onedlho si budeš môcť kúpiť očakávané tepláky zo spoločnej kolekcie Calabasas od Kanyeho Westa a adidas
Zdroj: adidas

Už onedlho si budeš môcť kúpiť očakávané tepláky zo spoločnej kolekcie Calabasas od Kanyeho Westa a adidas
Zdroj: instagram.com/gullyguyleo

Už niekoľko mesiacov je rozšírený obchod s falzifikátmi. Internetoví predajcovia ponúkajú tepláky za smiešne ceny a často ešte v smiešnejších farbách. Dávaj si pozor a nakupuj iba z overených zdrojov.

Domov
Zdieľať
Diskusia