Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. septembra 2017, 17:44
Čas čítania 0:00
Denisa Bodková

Chcela by si vidieť môj Nimbus 2000? Pokiaľ ide o snahu dostať sa do ženského lona, muži dokážu na sociálnych sieťach rozhodne zaperliť

VZŤAHY
Uložiť Uložené

Prosíme pánov, ktorí sa nájdu v screenshotoch, nehnevajte sa. Aj vy nám robíte obsah!

Pokiaľ ide o snahu dostať sa do ženského lona, mužská kreativita nepozná hraníc. Aby som ich hneď všetkých nehádzala do jedného vreca, za vyberaným slovníkom nemusí byť vždy vízia spoločne strávených chvíľ v posteli. Možno s dotyčnou, ktorú si vyhliadnu na internete, majú úplne iné úmysly, no v každom prípade nás dokážu počastovať rôznorodými osloveniami. Zozbierali sme vtipné screenshoty správ, ktoré muži poslali ženám ako impulz k začatiu vzrušujúcej konverzácie. Či už ide o obyčajného smajlíka, jednoduchú frázu Ahoj, ako sa máš?, komplikovanejšie súvetie alebo prekombinované komplimenty, po ktorých okamžite klikáš delete, nás ženy to minimálne na chvíľu pobaví. A možno sa práve z tej najtrápnejšej správy vykryštalizuje potencionálny vzťah.

Na záver prosíme pánov, ktorí sa nájdu v screenshotoch, nehnevajte sa. Robíte nám obsah! :)

 Ak aj tebe prišli podobne vtipné správy od mužov, nezabudni sa o ne s nami podeliť!

Domov
Zdieľať
Diskusia