Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. septembra 2017, 20:58
Čas čítania 0:00
Marek R.

Najnovší iPhone dokáže zázraky aj pri fotografovaní. Tieto skvelé zábery boli zhotovené modelmi 8 a 8 Plus

TECH
Uložiť Uložené

S novým iPhonom ti neujde žiadny vzácny moment.

Technológie v smartfónoch každým jedným rokom napredujú, a to sa odráža aj na čoraz kvalitnejších foto záberoch, ktoré s nimi dokážu ich používatelia vyhotoviť. Ak si dnes niekto zaobstará niektorý z novších high-end modelov, medzi ktoré patria aj iPhony od Apple, tak má stále poruke špičkový a zároveň kompaktný fotoaparát, takže má zároveň aj väčšiu pravdepodobnosť, že mu neujde takmer žiadna vzácna momentka.

A keďže ešte len nedávno uzreli svetlo sveta najnovšie modely od kalifornského giganta - teda iPhone 8, 8 Plus a iPhone X, očakávalo sa, kedy sa začnú majitelia týchto kúskov chváliť svojimi fotografiami. A vôbec to netrvalo dlho, Instagram je už plný záberov s hashtagom #shotoniphone8plus či #shotoniphone8 a výsledný efekt je naozaj parádny. Už teraz sa tak nevieme dočkať každoročnej súťaže iPhone Photography Awards, ktorá má rok čo rok väčší počet súťažiacich a tým pádom aj väčší počet perfektných fotiek, ktoré boli zhotovené "obyčajným" smartfónom.

Domov
Zdieľať
Diskusia