Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. septembra 2017, 19:37
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Selfie s odrezanými hlavami aj zavárané ľudské mäso. Ruská kanibalistická rodina sa priznala, že má na svedomí viac ako 30 obetí

ZAUJÍMAVOSTI KANIBALIZMUS RUSKO
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Dlhých 18 rokov mali zabíjať a konzumovať svoje obete.

Kanibalizmus je vo väčšine krajín sveta prakticky neexistujúci a len ťažko by si hľadal ľudí, ktorí sú schopní skonzumovať pozostatky človeka. Rusko však momentálne zažíva veľký kanibalistický škandál, ktorý sa dostal na verejnosť kvôli úplnej náhode. V meste Krasnodar našli robotníci na jednej z ulíc mobilný telefón plný fotografií muža aj ženy s ľudskými pozostatkami, pričom dvojica bola onedlho identifikovaná a po vypočúvaní sa nielenže priznali ku kanibalizmu, ale policajtom vyrozprávali aj desivý príbeh o tom, ako začali ľudí zabíjať ešte v roku 1999. 35-ročný Dmitry a 42-ročná Natalia viac ako 18 rokov zabíjali ľudí, aby si potom mohli vychutnať chuť ich mäsa a pozostatky si nechávali zmrazené v mrazničke či vo forme zaváranín.


Polícia bola prípadom prekvapená, pretože obaja žili v hosteli armádnej akadémie, a tak sa v miestnych médiách objavili už aj informácie o tom, že kanibalistická rodina mala prepojenie na bezpečnostné zložky a vďaka tomu mohli vo svojom zabíjaní pokračovať až do tohto roku. Natalia už podstúpila aj psychiatrické vyšetrenie, ktorého výsledkom bolo, že nie je akokoľvek psychicky chorá a naplno si uvedomuje dôsledky svojich činov, takže nešlo o žiadnych psychopatických vrahov, ale o systematickú dvojicu s láskou ku ľudským pozostatkom. Policajti z izby v armádnom hosteli už na vzdialenosť niekoľkých metrov cítili zmes chemikálií, ktoré dvojica používala na zabíjanie svojich obetí, a na internet sa dostala aj fotografia mladej ženy, ktorú najskôr ľudia považovali za priateľku 35-ročného kanibala, ale napokon sa ukázalo, že išlo o jednu z ich obetí.

Odporúčané
Vlado jazdil na kamióne po sovietskom Rusku: Prostitútky idú aj za fľašu vodky a colníkov sme podplácali salónkami Vlado jazdil na kamióne po sovietskom Rusku: Prostitútky idú aj za fľašu vodky a colníkov sme podplácali salónkami 17. apríla 2024, 12:30

Domová prehliadka v izbe odhalila minimálne sedem ľudských pozostatkov dôkladne zabalených v plastových obaloch a uložených v mrazničke, odkiaľ ich dvojica priebežne vyberala a konzumovala, ale ľudské mäso policajti našli aj vo viacerých pohároch na zaváraniny. Okrem toho sa v dome nachádzalo aj 19 pozostatkov ľudskej kože, ktorá nepatrila samotnej dvojici, pretože obaja priznali, že pochádzala zo zabitých osôb. Samotná izba nebola jediným miestom, kde boli ľudské pozostatky uskladňované, pretože vo vínnej pivnici pod nehnuteľnosťou boli objavené ďalšie končatiny vo vedrách aj vreciach. Dvojica si pri svojom zabíjaní pomáhala aj video návodmi, ktoré natáčali iní kanibali, aby boli ľudia zabití spôsobom, ktorý čo najmenej znehodnotí mäso.

V mobilnom telefóne mal 35-ročný Dmitry uložené desiatky nechutných záberov. Fotogaléria začínala mužom pózujúcim s kosákom a kladivom, čím Dmitry očividne narážal na symbol Sovietskeho zväzu, kde sa pred rokmi narodil, a pokračovala rôznymi selfie s ľudskými končatinami. Policajti neverili vlastným očiam, keď v nehnuteľnosti narazili aj na fotografiu, na ktorej bola zachytená odrezaná ľudská hlava naservírovaná na tácke s pomarančmi. Fotografia podľa dátumu na nej pochádza ešte z roku 1999, čo by v prípade jej realistickosti znamenalo, že dvojica si v priznaní nevymýšľala a naozaj spoločne zabíjali a konzumovali ľudí dlhých 18 rokov.


Podozrenia z prepojenia bezpečnostných zložiek na dvojicu kanibalov sa zväčšili aj vďaka tomu, že ako Dmitry, tak aj jeho žena Natalia pracovali v rovnakej armádnej akadémii, odkiaľ si prenajímali svoju nehnuteľnosť, a tak už ľudia začali tvrdiť, že neexistuje možnosť, ako by si ich nadriadení a blízki nemohli všimnúť zvláštne znaky takú dlhú dobu. Ďalší zamestnanec armádnej akadémie však policajtom povedal, že pri každom pokuse o vstup do ich izby začali obaja zúrivo vrieskať a kopať, a tak sa po niekoľkých pokusoch do izby rozhodli pracovníci v žiadnom prípade nevstupovať. Podľa ich slov bola Natalia príliš agresívna a výbušná žena na to, aby riskovali fyzický útok. Zamestnanci ani len netušili, že údajne agresívna žena bola v skutočnosti ešte krvilačnejšia a bez mihnutia oka dokázala ľudí zabíjať aj jesť. Ruská polícia v súčasnosti začala vyšetrovanie len vo veci jednej vraždy ženy z fotografie, ale hovorkyňa potvrdila, že ďalšie podozrenia budú dôkladne preverené a po zhliadnutí inkriminovaných fotografií snáď niet pochýb o skutkoch, ktoré Dmitry s Nataliou spáchali.

Domov
Zdieľať
Diskusia