Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. septembra 2017, 9:33
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Alicia Vikander musí ako Lara Croft čeliť v akčnom traileri smrteľným pascám, ozbrojeným nepriateľom a nástrahám nebezpečnej prírody

FILMY A SERIÁLY TOMB RAIDER
Uložiť Uložené

Od Angeliny Jolie ide o poriadny odklon, ale pre mnohých určite veľmi pozitívny.

21-ročná Lara Croft odmietla prevzatie vedúcej úlohy globálneho obchodného impéria, ktoré jej podľa práva prináleží. Sedem rokov po zmiznutí svojho otca, pôvodného lídra onoho veľkého impéria, miesto toho v Londýne navštevuje vysokú školu a pracuje ako bicyklová kuriérka. Po čase ale začne nad zmiznutím otca premýšľať a rozhodne sa túto záhadu vyšetriť. Preto vycestuje k miestu jeho posledného známeho výskytu, k neurčitej hrobke ležiacej na ostrove niekde pri pobreží Japonska. 

O réžiu filmu sa postaral Roar Uthaug (The Wawe/Vlna) a scenár napísal Geneva Robertson-Dworet (Sherlock Holmes 3). V hlavnej role uvidíme držiteľku Oscara, Aliciu Vikander (The Danish Girl), no okrem nej sa vo filme objaví aj Dominic West (Star Wars I), Walton Goggins (Django Unchained) a Daniel Wu (Waracraft). Pre viac informácií o snímke kliknite na odkaz tu. Čo poviete na Aliciu v prvom traileri? Môže byť?

Domov
Zdieľať
Diskusia