Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. septembra 2017, 11:24
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Najprv elixíry, potom večera vo Veľkej sieni. Vďaka novej ponuke od Warner Bros. môžeš zažiť Rokfort na vlastnej koži

ZAUJÍMAVOSTI HARRY POTTER
Uložiť Uložené

Autori filmu hľadajú človeka, ktorý by sa zmocnil úlohy učiteľov na škole.

Mnoho z nás čítalo Harryho Pottera a niet pochýb, že si kniha našla obrovské množstvo fanúšikov aj v radoch našich čitateľov. Možno si aj ty čakal v deň jedenástych narodenín na prílet sovy z Rokfortu či príchod nejakého čarodejníka, ktorý by ti odhalil tvoje doteraz neobjavené magické schopnosti. Predpokladáme však, že sa tak nestalo, no to vôbec neznamená, že sa do Rokfortu nedá dostať.

Na svete existuje množstvo rôznych napodobnenín s rozličným a pútavým programom. Nachádzajú sa v stredovekých hradoch i v umelo vybudovaných priestoroch. Autori filmov o Harry Potterovi, Warner Bros., sú vlastníkmi tej najpopulárnejšej atrakcie na tému mladého čarodejníckeho učňa. Ide o podrobnú tour v Londýne, kde sa každý návštevník dozvie, ako vznikal samotný film. Uvidí mnoho rekvizít, no všetko je zasadené do prostredia v Rokforte. Fanúšikovia navštevujú hodiny mágie či starostlivosti o zázračné tvory a dokonca sa môžu vydať i do Rokfortského expresu či Zakázaného lesa, no vyzerá to tak, že ak si dostatočným znalcom ságy príbehu Harryho Pottera, jedným z učiteľov sa môžeš stať aj ty.

Len si to predstav. Raňajky, obed i večera vo Veľkej sieni, počas dňa hodiny ako herbológia, elixíry či obrana proti čiernej mágii. Okrem ľudí na pozícii predaja a pracovníka v sklade totiž štúdio od Warner Bros. hľadá aj animátora, ktorý má v prvom rade prozákaznícky prístup. Part-time, full-time či len na sezónu - verzií tvojej potenciálne budúcej pracovnej zmluvy je naozaj mnoho a ak máš dostatok nadšenia, skvelú osobnosť a nadšenie pre zákaznícky servis a detskú radosť, toto je niečo pre teba. Ak tak prejavíš trošku snahy, môžeš pracovať v snáď najslávnejšej škole na svete.

Domov
Zdieľať
Diskusia