Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. augusta 2017, 14:12
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Arnold Schwarzenegger je v akčnej komédii Killing Gunther najlepším zabijakom, ktorý si zo svojich protivníkov robí trhací kalendár

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Ak sa chcete stať kráľom, musíte toho starého najprv zosadiť z trónu. Arnold si však svoje miesto jednotky medzi zabijakmi nenechá len tak vziať.

Killing Gunther (názov filmu bol skrátený z dlhšieho "Why We're Killing Gunther") sleduje príbeh, ako už z názvu vyplýva, Gunthera (Arnold Schwarzenegger), nájomného vraha, ktorý je považovaný za špičku vo svojom obore. Jedného dňa sa rozhodne skupina medzinárodných zabijakov Guntherovi spečatiť osud, ale veľmi rýchlo zisťujú, že titul svetovo najlepšieho "assassina" nezískal len tak pre nič za nič. V snímke si okrem Arnolda zahrá aj Cobie Smulders (Avengers, How I Met Your Mother), Allison Tolman (Krampus), Hannah Simone (The New Girl) či Bobby Moynihan (Saturday Night Live). 

Zaujímavosťou je, že v Killing Gunther bude hrať, napíše k nemu scenár, bude ho produkovať a zároveň aj režírovať jedna a tá istá osoba - Taran Killam (scenár Brother Nature). Verme teda, že všetky štyri pozície (hlavne tú scenáristickú a režijnú) zvládne minimálne obstojne. Podľa prvej upútavky sa môžeme tešiť na veľkú porciu nespútaného humoru a akcie. Arnold a všetci hereckí predstavitelia si natáčanie zjavne užívajú plnými dúškami a keď niet núdze o zábavu na natáčaní, veríme, že sa jej dočkáme aj priamo vo filme. Premiéra je ale bohužiaľ stále neznáma.

Domov
Zdieľať
Diskusia