Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. augusta 2017, 23:27
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Bruce Willis konečne hviezdi v akčnom filme! Sledujte skvelý trailer pre Death Wish, film plný sarkazmu, zabíjania, krvi a zbraní

FILMY A SERIÁLY BRUCE WILLIS
Uložiť Uložené

Žeby sme konečne neplakali nad novým filmom Brucea Willisa?

Bruce Willis má najlepšie roky svojej kariéry veľmi dávno za sebou. Tie posledné strávil natáčaním maximálne priemerných, bohužiaľ, často až podpriemerných akčných snímok, ktoré nijako výrazne neuspeli. Trochu sme sa potešili, že sa vráti do Shyamalanovho univerza v pokračovaní filmov Unbreakable a Split s názvom Glass, no dnes máme pocit, že by to Willis s tým comebackom predsa len mohol myslieť vážne. Vyšiel totiž skvelý trailer pre akčný thriller Death Wish, ktorý zobrazí Willisovu postavu ako poctivého občana - lekára. Ten zoberie spravodlivosť do vlastných rúk po tom, čo mu neznámi násilníci/lupiči zabijú manželku. Čo sa deje nasledovne zistíte v traileri nižšie. 

Death Wish je remakom rovnomenného thrilleru z roku 1974. Tentoraz ho natáča známy režisér Eli Roth, pričom o scenár sa postaral Joe Carnahan. 
Ak nás sledujte dlhšie ako dva dni, o týchto pánoch ste u nás počuli už veľmi veľakrát. Okrem Willisa sa v snímke objavia aj herci, ako napríklad: Vincent D’Onofrio, Elisabeth Shue, Camila Morrone, Dean Norris či Kimberly Elise. Premiéra je naplánovaná na 22. november.

Domov
Zdieľať
Diskusia