Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. augusta 2017, 1:43
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Rytmus prekvapuje pokračovaním Rapíkov starej matere. Vychutnaj si naživo a bez efektov jeho slohu na legendárnej skladbe Čo? od Miky Moru

HUDBA RYTMUS
Uložiť Uložené

Pán Páťa sa tentokrát vracia do roku 2006 k albumu Moratón, kde si strúhol slohu na legendárnej skladbe s Miky Morom.

Rytmus nám v závere roku 2015 prestavil debutový diel svojej série s názvom Rapíky starej matere. Vtedy ešte len málokto tušil, o čo vlastne pôjde. Celý koncept bol pri tom založený na interpretácii vlastných a poväčšine starších textov v novom šate, a to všetko prakticky naživo a bez akýchkoľvek štúdiových úprav. Aby toho nebolo málo, celú túto sériu sprevádzali aj luxusné autá, ktoré mal člen Kontrafaktu samozrejme len požičané, čo je v konečnom dôsledku potrebné pripomínať fanúšikom do dnešného dňa. Časom sa z Rapíkov stala skôr vzácnosť a zvykli sme si aj na netradičné spracovanie, ktoré po odrapovaní skladby ponúkne dávku zábavy, čo sa našťastie darí až do dnešného dňa. 

Teraz máme možnosť sledovať už sedemnáste pokračovanie, pričom sme sa tentokrát dočkali živého prevedenia skladby Čo? z roku 2006 a albumu Moratón z dielne Miky Moru. Ten prednedávnom vydal po dlhšej odmlke vlastný projekt, no určite je na mieste oceniť aj výber skladby a samotné spracovanie od Rytmusa. Čo sa týka vizuálu, o ten sa už tradične postaral Sule Dsgn. Dosť bolo zbytočných slov, pohodlne sa usaďte a vychutnajte si nálož rapu v podaní toho najpovolanejšieho v obore. 

Domov
Zdieľať
Diskusia