Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. augusta 2017, 18:33
Čas čítania 0:00
Jakub P.

Drakeov otec dokazuje, že hudba koluje v ich rodine v novom videoklipe k jeho čerstvej skladbe

HUDBA DRAKE
Uložiť Uložené

Otec svetovej superstar Drakea prekvapil skladbou Kinda Crazy, ktorá je naozaj obstojná. Dnes k nej pridáva i vizuál.

V rodine Aubreyovcov sa talent na hudbu dedí, čoho dôkazom sú otec a syn, teda Dennis a Drake. V posledných rokoch bol hudobne aktívny hlavne známejší a mladší z tejto dvojice, ktorý sa postupne stal až svetovou hviezdou, siahajúcou ďaleko za hranice rapu. Pred niekoľkými mesiacmi sa ale na internete objavila správa, že aj Drakeov otec chystá vlastný R&B projekt, čo sa neskôr potvrdilo. Titulnou skladbou mala byť nahrávka Kinda Crazy. Tú nedávno Dennis Graham oficiálne vydal na Apple Music a príjemne ňou prekvapil. Naladil sa totiž na R&B vibe posledného dvadsaťročia minulého storočia a i spevom preukázal svoje kvality. 

Keď sa na internete zjavila správa o albume Drakeovho otca a piesni Kinda Crazy, zároveň sme sa dozvedeli i fakt, že k nej má natočený vizuál. Kúsok z neho sme videli, no v celej krása bol vydaný až dnes. Dennis si v ňom užíva dámsku spoločnosť v luxusnej reštaurácii a sedí v prepychovom kresle obklopený dymom. Klip si prezri nižšie a v komentári nám daj vedieť, ktorý z duo otec a syn sa ti hudobne pozdáva viac. 

Domov
Zdieľať
Diskusia