Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. júla 2017, 19:03
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Streamovala smrť vlastnej sestry. Mladá Američanka pod vplyvom havarovala s autom, no živý prenos nevypla

ZAUJÍMAVOSTI SMRŤ
Uložiť Uložené

"Zabila som svoju sestru. Viem, že pôjdem navždy do väzenia."

Len 18-ročná Američanka z Kalifornie livestreamovala smrteľnú dopravnú nehodu. Keď však narazila, s prenosom neprestala. Mladá Obdulia Sanchez sa valila kalifornskou diaľnicou, pričom sama seba natáčala na internet. Na zadných sedadlách sedeli dve 14-ročné dievčatá, pričom jedna z nich bola jej mladšia sestra. Ako si môžeš pozrieť na videu nižšie, zrazu sa kamera začala triasť. Dievčatá zažili brutálnu dopravnú nehodu a keď sa scéna upokojí, naskytne sa nám krvavý pohľad.

"Jacqeline, prosím, zobuď sa," úpenlivo dúfala Obdulia, stále všetko streamujúc na internet. Smrteľne poranená sestra jej však už neodpovedala. "Ku**a, zabila som svoju sestru, dobre? Viem, že skončím navždy vo väzení. Rozumiem tomu. Je mi to sku**ene jedno. Je mi to vážne ľúto, láska." Policajná hliadka neskôr potvrdila, že Obdulia bola počas jazdy pod vplyvom alkoholu. Jacqueline zasa nebola pripútaná, zomrela, keď ju náraz vymrštil z auta.

Domov
Zdieľať
Diskusia