Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. júla 2017, 18:32
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Dylan O'Brien a Michael Keaton sa v akciou nabitom thrilleri American Assassin snažia zabrániť teroristom v rozpútaní novej svetovej vojny

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Očakávaný thriller Michaela Cuestu dorazi s ďalším intenzívnym trailerom.

Mitch Rapp (Dylan O'Brien) mal kedysi všetko. Skelý život aj krásnu priateľku. Osud sa s ním ale kruto zahral a jeho partnerka prišla o život pri teroristickom útoku. Mitcha poháňa túžba po pomste a tak sa dostane aj do samotnej CIA. Kým sa však stane plnohodnotným agentom, musí prejsť dôkladným a náročným tréningom. A práve na ten dohliadne veterán Stan Hurley (Michael Keaton). Z mladíka, ktorému ešte nedávno tieklo mlieko po brade sa tak stáva nekompromisný lovec teroristov.

American Assassin režíruje Michael Cuesta, scenár vychádza z románu Vincea Flynna. Herecké zoskupenie doplní aj Taylor Kitsch, Scott Adkins, David Suchet, Sanaa Lathan a Shiva Negar. Zdá sa, že akcie bude dosť, my však dúfame, že tvorcovia svoje dielo neodfláknu ani po scenáristickej stránke. Predsa len, konkurencia v akčných thrilleroch je celkom vysoká, American Assassin teda bude mať čo robiť, aby nezapadol prachom. Michaela Keatona sme naposledy mohli vidieť v novom Spider-Manovi a zdá sa, že ani tu sa nestratí. Dylan O'Brien známy napríklad z Deepwater Horizont má zase možnosť zaskvieť sa vo výraznej hlavnej úlohe. Má projekt zatiaľ vašu dôveru alebo ho v kine vynecháte? Na Slovensku a v Česku sa filmu dočkáme 14. septembra (září) 2017.

Domov
Zdieľať
Diskusia