Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. júla 2017 o 15:39
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Nahliadnite do tajomných zákutí smartfónu, obývaného najrôznejšími smajlíkmi a emojis v animovanej komédii The Emojis Movie

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Tešíte sa? V nás zatiaľ hlodajú pochybnosti.

The Emoji Movie je už od svojho ohlásenia prijímaný z pomerne veľkou skepsou. Doterajšie trailery tiež potvrdili, že tvorcovia cielia hlavne na mladšie ročníky. V novej ukážke sa pozrieme do mesta Tetropolis, ktoré sa skrýva v mobilnom telefóne a je obývané tými najrôznejšími smajlíkmi. Osobne si nemôžem pomôcť, ale pripadá mi, že tvorcovia dosť okato vykrádajú Pixar a humor im tiež nejako extra nejde. Na druhej strane, vizuálna stránka nevyzerá vôbec zle. V originálnom znení začujeme hlasy T. J. Millera, Jamesa Cordena, Patricka Stewarta, Stevena Wrighta, Anny Faris či Christiny Aguilery. Bude podľa vás Emoji hitovka, alebo si štúdio Sony pripíše ďalší krutý prepadák? Do slovenských kín by The Emoji Movie mal doraziť 10. augusta (srpen) 2017.

Domov
Zdieľať
Diskusia