Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. júla 2017, 12:44
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Slovenská firma začala predávať vzduch z Vysokých Tatier v plechovke. Vtipný suvenír obsahuje zvuk pasúcich sa ovečiek aj energiu kvapiek rosy

ZAUJÍMAVOSTI SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Zaujímavý suvenír, ktorý si môžeš priniesť z Tatier.

Možno si ešte pamätáš na náš článok o Číne, v ktorom sme spomínali šikovného milionára a jeho vtedajší podnikateľský projekt. Chen Guangbiao začal ľuďom predávať čerstvý vzduch v plechovkách z menej znečistených čínskych oblastí. Jednu plechovku predával za 50 centov a v priebehu 10 dní ich dokázal predať vraj až 8 miliónov. Až také obrovské množstvo predaných plechoviek zrejme popradská spoločnosť Tatrakon nezaznamená, ale jej najnovší produkt patrí do kategórie zaujímavých aj nezvyčajných. Tatrakon do svojho portfólia pridal suvenír, ktorý si domov môže odniesť hocikto ako spomienku na návštevu Vysokých Tatier.

Plechovka má hmotnosť 68 gramov a v súčasnosti ju spoločnosť predáva za 1,49-eura, pričom správcovia profilov Tatrakonu na sociálnych sieťach už museli zvedavým ľuďom vysvetľovať, že nejde o žiadny žartík, ale o skutočný suvenír, ktorý si budú môcť kúpiť aj oni. Plechovka obsahuje zvuk pasúcich sa ovečiek, energiu kvapiek rannej rosy, atmosféru prechádzky lesom, ale aj lúče slnka vychádzajúce spoza tatranských štítov, takže ak si ho raz otvoríš, okamžite sa vrátiš späť do Tatier. A svoju plechovkum máš chrániť aj pred ostatnými členmi rodiny. Ak máš záujem, plechovku si môžeš kúpiť priamo v internetovom obchode alebo aj vo vybraných obchodoch priamo v našich horách.

Domov
Zdieľať
Diskusia