Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. júla 2017, 12:14
Čas čítania 0:00
Richard Balog

Móda Refresher: Privítajte s nami leto pohľadom na najlepšie oblečené slečny zo Slovenskej a Českej republiky

MÓDA MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

Šiesty kalendárny mesiac v roku bol poriadne horúci, od čoho sa odvíjali aj outfity mnohých našincov.

Čas letí neuveriteľne rýchlym tempom. Ešte len nedávno sme oslavovali príchod roku 2017 a len pred pár hodinami sme sa už presunuli do jeho druhej polovice. Okrem toho, že to predstavuje horúce dni po dobu najbližších minimálne troch mesiacov, tak nastáva aj čas na náš pravidelný súhrn najlepších, respektíve najzaujímavejších outfitov zo slovenských a českých ulíc za uplynulý mesiac jún. Dnes ale mierne odlišným spôsobom, na aký ste bežne zvyknutí.

Prvé letné dni so sebou priniesli miestami až tropické teploty, čomu sa väčšina našincov veľmi rýchlo a ľahko prispôsobila, teda aspoň podľa záberov situovaných nižšie. K tým sa ale presunieme až o pár krátkych okamžikov. Ako to už býva (bohužiaľ) zvykom, tak ani tentokrát nás svojimi outfitmi nepotešia, respektíve nebudú môcť inšpirovať žiadni páni a kompletný výber je výlučne zostavený len zo zástupkýň nežnejšieho pohlavia. Chýbať opäť nebudú naše obľúbené stálice, ktoré pre našich pravidelných čitateľov už azda ani nemusíme menovať, keďže usmievavú Lauru, pôvabnú Markétku či zvodnú Soničku dobre poznajú z predchádzajúcich mesačných súhrnov.

Odporúčané
TOP 10 mikín (nielen) na tohtoročnú jar. Poradíme ti, kde kúpiš klenoty od značiek Nike, A Bathing Ape aj Off-White TOP 10 mikín (nielen) na tohtoročnú jar. Poradíme ti, kde kúpiš klenoty od značiek Nike, A Bathing Ape aj Off-White 16. marca 2024, 13:30

Nie že by nám to prekážalo, ale určite sa potešíme aj novým tváram s minimálne obdobne dobrým vkusom, akým disponujú dievčatá uvedené o trochu vyššie. Ešte predtým, než sa pustíme do novej dávky kvalitných outfitov hodných vašej pozornosti, tak si zrekapitulujeme vaše hodnotenie májovej nádielky. Najviac sympatií si získala svojou kreativitou jemná kráska Vanessa, ktorá nám predviedla čižmy nad kolená. Striebornú pozíciu pre tentokrát obsadila naša obľúbená Lau vsádzajúca taktiež na ukázanie dlhých opálených nôh a pomyselnú bronzovú medailu si odnáša známa moderátorka Sonička Skoncová. Tmavovláska vás upútala športovým vzhľadom, ktorý jej ale mimoriadne pristane. 

P.S. - Priatelia, nebojte sa a posielajte nám zábery vašich outfitov na stránku Móda Refresher, ďakujeme vám!

Natália / @natinstablog

krátke nohavice: Disturbia Clothing / tenisky: Converse

Vrútovčanka žijúca v Londýne patrí medzi najextravagantnejšie Slovenky, tentokrát nás však potešila letným vzhľadom s retro nádychom.

 

A post shared by Natalia Homolova (@natinstablog) on

Laura / @lauismyname

Sympatická tmavovláska nás svojimi pomerne netradičnými outfitmi vždy uchváti a dnešok nie je výnimkou. Sezóna festivalov je v plnom prúde a milé slečny, tu máte dokonalý príklad, ako sa môžete obliecť.

Sonička / @sonyafichte

Slovenská modelka momentálne väčšinu času trávi v horúcom Mexiku, z ktorého pochádza aj daná snímka plná pozitívnej energie a zaujímavého overálu s kvetinovým vzorom. Rodáčku z mesta Lipany na východe republiky musíme opäť pochváliť.

 

A post shared by sonyafichte (@sonyafichte) on

Barborka / @fashioninmysoul

Pravdepodobne najúspešnejšia česká módna blogerka žijúca mimo svoju domovinu si počas výletu v Karlových Varoch obliekla len ľahké svetlomodré šatičky, ktoré doplnila o elegantné topánky na podpätku v príjemnom odtieni krémovej a klobúk.

topánky: Stuart Weitzman / kabelka: Chanel

21-ročná Barborka nás zaujala ešte jedným svojím outfitom, a to konkrétne jednoduchou čiernobielou klasikou v kombinácii s luxusnými topánkami so zdobením a červenou kabelkou.

Lenka / @lenkabrisiakova

sukňa: Primark / tenisky: Converse

Jemnosť príťažlivej blondínky Lenky nám stále podlamuje kolená a akonáhle k tomu pripočítame podarené outfity ako v danom prípade nižšie, tak dostávame doslova vražednú kombináciu. Sukne z denimu zažívajú aktuálne veľký návrat, a tak by minimálne jedna nemala chýbať ani vo vašom šatníku, milé slečny.

 

A post shared by Lenkabriska (@lenkabrisiakova) on

Michaela / @princeznamisicka

top: Zara / sukňa: Pull & Bear / kabelka: MOHITO

Ďalšou adeptkou na najlepší outfit za mesiac jún je usmievavá Miška, ktorá väčšinou vsádza na jednoduché, ale o to trefnejšie kombinácie a takmer zakaždým nás uchváti. Páni, len sa priznajte, koľkí z vás sa práve zamilovali?

Markétka / @marketabartova

top: Camaieü / nohavice: H&M / opasok: Zara / kabelka: Doca / topánky: Tezyo

Viete si vôbec predstaviť výber najlepších outfitov z naších končín bez Markétky? My nie. Prirodzená ženská krása, šarm, noblesa a vždy adekvátne zvolené kúsky. Približne takto by mohla znieť stručná charakteristika sympatickej Češky, ktorá nám vždy vyčarí široký úsmev.  

Lucie / @yourlu

Premiéru ako lusk u nás dnes zažíva milovníčka módy menom Lucie vsádzajúca na nesmrteľnú klasiku v podobe čiernobielej kombinácie, ktorá dáva vyniknúť jej štíhlej figúre. Jednoduchý outfit výborne doplnila o nízke tenisky v svetlom odtieni. 

Jana / @lovefashionprague 

šaty: Zara / kabelka: Pinko 

Už druhý mesiac po sebe nás okúzlila česká blogerka menom Jana, ktorá má v obľube hlavne kúsky z portfólia známych módnych domov. Tentokrát doplnila drahšiu kabelku pripomínajúcu modely značky Gucci o vzorované šaty s padnutými ramenami. Chválime. 

Markétka / @marketaliday 

top: Zara / nohavice: COS / opasok: Asos / tenisky: Vans 

Horúci pozdrav z Rodosu naplnený poriadnou dávkou módneho vkusu nám posiela sympatická priateľka Zaya z HH Crew. Ľahké, farebne príjemne vyvážané a dobre pasujúce, dávame desať bodov. 

Daria / @dariafoldes 

Čiernu a bielu má mimoriadne v láske taktiež exoticky pôsobiaca Daria, ktorej dnešný debut určite nebude zároveň derniérou. Ako hodnotíte jednoduchý outfit na bežné dni od vysokej tmavovlásky vy? 

Ivanka / @sweetladylollipop 

Ako sa hovorí, to najlepšie prichádza nakoniec, čo v prípade Ivanky pochádzajúcej z mestečka Svit platí do bodky. Teda aspoň podľa nášho úsudku. Klasický top, ležérne nohavice a topánky na podpätku sú ako stvorené na dlhé letné večery.

 

V prípade, že sa o módne dianie zaujímate trochu bližšie, tak určite nezabudnite navštíviť ani našu stránku Móda Refresher, ktorá vám poskytne vždy len tie najzaujímavejšie a najhorúcejšie informácie z módneho sveta. Ďakujeme za podporu a spoluprácu!

Domov
Zdieľať
Diskusia