Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. júna 2017, 18:00
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Sergei Barracuda prekvapuje vydaním nového projektu 713 a zároveň predstavuje aj titulný videoklip priamo z miesta činu - Ostravy

HUDBA
Uložiť Uložené

Už prvá ukážka nasvedčuje, že sa skutočne je na čo tešiť. Sergei si väčšinu skladieb odprodukoval sám a mixtape vychádza v limitovanom počte 713 kusov.

Ešte v minulom roku sme sa zo stajne Azurit Kingdom dočkali hneď dvoch sólových projektov od Sergeia Barracudu aj Pastora. Obaja chalani dokázali, že im to ide stále výborne aj samostatne a sme veľmi radi, že vám teraz môžeme predstaviť ďalšiu sólo záležitosť v podaní prvého menovaného. Sergei Barracuda už dlhšie prostredníctvom Instagram Stories ukazoval, že sa okrem rapu začal venovať aj tvorbe hudobných produkcií a my musíme uznať, že niektoré ukážky skutočne stáli za to, podobne ako napríklad aj tá, ktorú venoval Pastorovi a Pil C-mu na videosingli Riderz.
 
Dnes však konečne nadišiel deň, kedy Sergei B. predstavuje svoj mixtape s názvom 713, na ktorom patrí drvivá väčšina produkcií práve jemu. Na tomto projekte nájdu fanúšikovia nové veci aj featuringy s najzásadnejšími menami československej scény ako Rytmus, Moja reč či Smack. Zaujímavosťou je, že sa do predaja symbolicky dostane len 713 originálnych nosičov, pričom každý bude mať svoje unikátne číslo, čo je určite veľkým lákadlom pre zberateľov aj skalných fans. Zároveň vám predstavujeme aj titulnú skaldbu s rovnomenným názvom, ktorá je definíciou toho, prečo máme Sergeia radi. No homo. Videoklip z dielne Mareka Tomíčka pochádza z rodnej Ostravy a ako sme už načrtli, autor si skladbu hudobne ošéfoval sám.
 

K mixtapeu vychádza aj kolekcia tričie 713, ktorá bude k dispozícii iba s CDs. Všetko nájdeš na eshope azurit.cz a ako bonus chalani zorganizovali aj meetup v ostravskom Queense, kde dostaneš aj podpis či plagát a čo je najdôležitejšie, budeš môcť so Sergeiom aj ostatnými chalanmi pokecať. Návštevníkov release párty čaká set od DJ Bussyho, hostesky, catering a drinky. Takže vlastne ani nemáš dôvod nezúčastniť sa.



Domov
Zdieľať
Diskusia