Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. júna 2017, 22:04
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Jej najväčším snom je stať sa Barbie. Rachel už do plastických operácií investovala desaťtisíce eur, no na slávnu hračku sa podľa ľudí nepodobá

ZAUJÍMAVOSTI BARBIE HRAČKA
Uložiť Uložené

Britka Rachel Evans však tvrdí, že medzi ňou a plastovou hračkou nie je žiadny rozdiel.

Na svete sa nachádza viacero ľudí, ktorí chcú svoj výzor radikálne zmeniť a v niektorých prípadoch ide skutočne o pozoruhodné premeny, napríklad na známe celebrity či dokonca rozprávkové postavy. Jedným z podobných prípadov je aj Rachel Evans, 46-ročná matka z Londýna. Tá je priam posadnutá slávnou hračkou Barbie. Zamilovala si ju natoľko, že podľa nej pomocou plastických operácií úplne zmenila svoj výzor. Ak sa ti zdá strnulá či zamrznutá, ona sama to tak chcela, keďže tvrdí, že to vierohodnosti pridáva.

 

Za posledných jedenásť rokov si Rachel prešla mnohými procedúrami. Či už išlo o odstránenie prebytočnej kože na lícach, kontúrovanie, upnutie kože na čelusti či o úpravu poprsia alebo nosa. Dokonca aj kútiky jej úst sú povytiahnuté smerom nahor, aby pôsobila dojmom, že sa neustále usmieva. O svojom životnom štýle Rachel skonštatovala "Cítim sa ako Barbie, rozmýšľam ako Barbie a vlastne ňou aj som." Tvrdí, že ona a Barbie sú v podstate rovnaké. Aj ona predsa vyzerá ako ľudská bábika.

Jedna vec však britskej Barbie chýba a ňou je Ken. Aby mohla žiť spokojný život plastovej hračky, potrebuje aj svojho verného partnera a toho už niekoľko rokov hľadá. Okrem toho má však ďalší sen. Chce sa stať žiadanou modelkou a medzi jej ciele patrí objaviť sa v Playboyi, no zatiaľ pre záujemcov len streamuje na internet zo svojej kompletne ružovej izbietky. Podľa ľudí sa však na plastovú Barbie vôbec nepodobá a používatelia sa neprestávajú diviť, prečo si takúto cestu zvolila.

Anketa:
Vyzerá podľa teba Rachel ako Barbie?
Áno!
Nie.
Áno!
3 %
67 Hlasov
Nie.
97 %
1851 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia