Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. júna 2017, 15:00
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Obľúbená hororová séria V zajatí démonov sa rozšíri o ďalší spin-off! Po bábike Annabelle a mníške The Nun dostane vlastný film aj Crooked Man

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

There was a crooked man, and he walked a crooked mile...

Režisér James Wan (Furious 7) to so svojím fantastickým hororom The Conjuring (V Zajatí démonov) jednoznačne vyhral. Diváci ho milujú, kritika obdivuje, a tak niet divu, že v období, kedy v kinematografii často počuť o takzvaných spin-offoch, prinesie aj tento hororový (zatiaľ) dvojdiel svoj vlastný spin-off. Nieže by sme sa už jedného doposiaľ nedočkali (Annabelle), no štúdio New Line Cinema si povedalo, že postava Crooked Mana z Conjuringu 2 si rovnako zaslúži svoj vlastný film.

Takže, ak si zrátame číselný výpočet všetkých spin-offov z tejto hororovej série, (vrátane prvej i druhej časti Conjuringu), pôjde o Annabelle, jej pokračovanie Annabelle: Creation (v kinách už od 10. augusta 2017), nedávno oznámenú The Nun (premiéra 12. júla 2018) a samozrejme Crooked Mana, o ktorého scenár by sa mal postarať málo známy Mike Van Waes.

Bude zaujímavé sledovať, ako tvorcovia vytvoria film na báze Crooked Mana, keďže ide iba o postavu, ktorá viac menej priamo nezasahuje do deja. Kto si V Zajatí Démonov pozrel, vie o čom hovoríme. Spracovanie jeho postavy ale bolo natoľko interesantné, že filmári jednoducho veria, že samostatný film s Crooked Manom bude mať šancu na divácky úspech. V prípade The Nun hovoríme o mníške alias démonovi, ktorý mimoriadne desivým spôsobom strašil svojich sledovateľov v mnohých kinosálach (nás nevynímajúc - viď obrázok nižšie). Aké šance ale dávate menej výraznému, no dozaista zaujímavému Crooked Manovi?

Obľúbená hororová séria V zajatí démonov sa rozšíri o ďalší spin-off! Po bábike Annabelle a mníške The Nun dostane vlastný film aj Crooked Man
Zdroj: New Line Cinema
Domov
Zdieľať
Diskusia