Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. júna 2017, 15:18
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Banda magorov zo Suicide Squad sa vráti v pokračovaní. Čo o ňom prezradil predstaviteľ Ricka Flaga, Joel Kinnaman?

FILMY A SERIÁLY SUICIDE SQUAD 2
Uložiť Uložené

We're bad guys. Aj keď zatiaľ bez režiséra.

Wonder Woman si práve užíva svoju spanilú jazdu v kinách a budúcnosť DCEU odrazu vyzerá hneď veselšie. Už nejaký čas sa hovorilo aj o pokračovaní Suicide Squad, hlavne o tom, kto ďalšie dobrodružstvo ostrieľanej skupiny záporákov zrežíruje. Padali mená, ako Ruben Fleischer, Mel Gibson, Jonathan Levine či Daniel Espinosa, zatiaľ však oficiálne nebol nikto potvrdený. Podľa Joela Kinnamana, ktorý v Suicide Squad stvárnil Ricka Flaga, je pokračovanie zatiaľ bez režiséra. 

Banda magorov zo Suicide Squad sa vráti v pokračovaní. Čo o ňom prezradil predstaviteľ Ricka Flaga, Joel Kinnaman?
Zdroj: Warner Bros.

„Pokiaľ viem, momentálne sa píše scenár. Točiť by sa malo začať niekedy v roku 2018,“ prezradil herec. Ale hneď aj dodal, že prvá klapka sa ešte môže posunúť. Podľa svojich slov je však pripravený sa do projektu opäť okamžite vrhnúť. Kinnaman tiež vyjadril svoj názor ohľadom režiséra.

„Bol by som veľmi rád, ak by film režíroval David Ayer. Ale ak nebude mať záujem, potom by to mal byť niekto, kto pozná postavy a bude schopný dobre vyrozprávať príbeh. Poznamenal, že ústrednú bandu záporákov by rád videl aj v trochu bežnejších situáciách. „Bolo by naozaj zaujímavé vidieť týchto magorov v interakcii aj s normálnymi ľuďmi. Na scenári momentálne pracuje Adam Cozad (The Legend of Tarzan).

Odporúčané
KVÍZ: Poznáš mená postáv z nového Suicide Squad? KVÍZ: Poznáš mená postáv z nového Suicide Squad? 9. augusta 2021, 15:31

Prvý diel Suicide Squad sa mohol pýšiť výborným obsadením - zahrali si v ňom napríklad Will Smith, Jai Courtney, Viola Davis, Margot Robbie, Jared Leto či Cara Delevingne. Kritici síce prijali snímku chladne, zarobila však veľké prachy, takže bolo jasné, že sequel skôr či neskôr dorazí. Pokiaľ ho však napokon nebude režírovať Ayer, nemusíme príliš smútiť. Spolu s Margot Robbie totiž pracuje na spin-offe Gotham City Sirens, ktorý by mal do jedného filmu zahrnúť všetky hlavné záporné hrdinky DC komiksov.

Banda magorov zo Suicide Squad sa vráti v pokračovaní. Čo o ňom prezradil predstaviteľ Ricka Flaga, Joel Kinnaman?
Zdroj: Warner Bros.
Domov
Zdieľať
Diskusia