Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. júna 2017, 18:50
Čas čítania 0:00
Denisa Bodková

Ani ty si sa nevedela dočkať prvých horúcich dní? Vieme, čo ti pomôže bojovať s nedokonalosťami pokožky, akými sú celulitída, strie alebo akné

MÓDA KRÁSA
Uložiť Uložené

Vychutnaj si leto s MARK face and body

Aby ti radosť zo slnečných lúčov a prichádzajúceho leta vydržala čo najdlhšie, dôkladne sa postaraj o svoju pokožku. Iba pokožka, o ktorú je správne postarané si udrží zdravie a zachová krásu aj počas horúcich slnečných dní. Či už patríš k tým, ktoré majú prvé opaľovanie tejto sezóny za sebou alebo ťa ešte len čaká, nezabudni použiť kávový peeling MARK face and body. Vďaka nemu bude tvoja pokožka príjemne prekrvená, zbavená odumretých čiastočiek, hydratovaná a preto pripravená na opaľovanie. Všetky tieto pozitíva ti MARK scrub môže dopriať vďaka priaznivým účinkom ingrediencií, z ktorých je zložený. Sú to káva robusta, hnedý cukor, morská soľ, mandľový olej, kokosový olej a vitamín E.

Káva robusta podporí cirkuláciu krvi a tvoju pokožku príjemne prekrví. Hnedý cukor a morská soľ z nej odstránia odumreté a suché čiastočky a tak prispejú k tomu, že sa na nej účinok slnečných lúčov uchová dlhšiu dobu. Mandľový olej a kokosový olej ošetrenú a prekrvenú pokožku vyživia a dodajú jej potrebnú hydratáciu a to bez upchávania pórov. Vitamín E je silný antioxidant. Zabezpečí, že sa obnoví štruktúra kože a zároveň ju bude chrániť pred vonkajšími vplyvmi počasia.

Takto ošetrené pokožka bude pripravená na pravidelnú dávku slnečných lúčov. Nezabudni však, že tak ako si pravidelne v zdravej miere dopraješ opaľovanie, tak si pravidelne dopraj aj kávové peelingy MARK face and body. Preto si jeden alebo dvakrát do týždňa vyhraď na sprchu pár minút navyše a použite MARKa. Na svoju pokožku ho nanes v sprche alebo vo vani, jemne ho vmasíruj a nechaj ho chvíľu pôsobiť. Po pár minútach ho dôkladne zmy vodou a vychutnávaj si jemnú, hydratovanú a voňavú pokožku. Ak vytrváš a zo scrubovania si vytvoríš pravidelný rituál, zistíš aj, že MARK face and body ti pomáha bojovať s nedokonalosťami pokožky akými sú celulitída, strie, akné alebo suchá pokožka.

Na výber máš kávový peeling MARK face scrub v 5 arómach: originál (káva), čokoláda, citrus, pepermint a kokos. Pre horúce dni je ideálny chladivý pepermint alebo svieži citrus. Osvieženie dodá aj letná limitka MARK Coffee Watermelon. Vďaka nemu môžeš melónové osvieženie dopriať svojmu telu nielen zvnúta, ale aj z vonka.

Pri starostlivosti o pokožku nezabudni ani na svoje pery. Tie si takisto zaslúžia pozornosť. Ich pokožka je veľmi citlivá a preto sa na nich účinok slnečných lúčov môže prejaviť veľmi rýchlo. Nepríjemnému popraskaniu a vysušeniu perí sa môžeš jednoducho vyhnúť vďaka pravidelnému používaniu MARK Coffee Lips. Tento set je zložený z dvoch produktov – scrubu a balzamu na pery. Vďaka scrubu z pier odstránitš odumreté a suché čiastočky, prekrvíš ich a vyživíš. Balzam ich zhydratuje a krásne zjemní. Tvoje pery tak opäť budú krásne, svieže a zvodné.

Dopraj svojej pokožke produkty MARK face and body. Pokožku nielen vyživia, ale aj pripravia na ďalšiu dávku horúcich letných lúčov a dodajú jej krásny zlatistý odtieň. Bude sa to páčiť nie len tebe, ale určite aj pánskemu publiku! Viac info na ich webe.

Domov
Zdieľať
Diskusia