Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. júna 2017, 16:26
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Drogového dílera prepadli policajti, keď sa naživo na Facebooku chválil peniazmi. V dome mu objavili ešte aj kokaín či zbraň

ZAUJÍMAVOSTI DROGY FINANCIE PENIAZE
Uložiť Uložené

Nečakal, že mu odrazu dvere vyrazia policajti s povolením na prehliadku.

Život drogového dílera je vždy na hrane zákona a nikdy si nemôže byť istý, že sa naňho práve nechystá veľká policajná razia. Doplatil na to aj 22-ročný Breon Hollings z amerického mesta Jacksonville, pričom náhoda je zákerná a policajti mu do domu vrazili práve v momente, keď sám seba naživo streamoval cez Facebook a chválil sa zarobenými peniazmi. Breon pre kamerou ukazoval niekoľko dolárových bankoviek, keď odrazu začul policajtov kričiacich, nech nekladie odpor, pretože majú povolenie na prehliadku domu. Drogový díler preto rýchlo odbehol od telefónu a onedlho už do miestnosti vtrhli aj policajti so zbraňami, čo pre Breona určite neskončilo dobre a na rukách mal onedlho nasadené putá. Video vysielané naživo pritom pre policajtov neposlúžilo ako dôvod zásahu, pretože razia bola dopredu naplánovaná. Polícia podľa správy z razie objavila v jeho dome aj ďalšie kompromitujúce predmety ako zbraň, muníciu či kokaín a niekoľko ďalších chemických látok, a tak sa Breon bude musieť postaviť pred súd a s najväčšou pravdepodobnosťou skončí aj vo väzení. A ešte to aj celé naživo mohli vidieť jeho priatelia na Facebooku.

 


Domov
Zdieľať
Diskusia