Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. júna 2017, 9:31
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Ani bohaté detičky z Nemecka si nežijú vôbec zle. V živote síce nepohli brvou, lenže vďaka rodičom si užívajú luxus a hriešny prepych

ZAUJÍMAVOSTI INSTAGRAM
Uložiť Uložené

Nemuseli vo svojom živote pracovať ani jediný deň.

Bohaté deti z Instagramu sa stali fenoménom tejto sociálnej siete už pred niekoľkými rokmi a po ich vzore začali vznikať aj rôzne lokálne a regionálne verzie. Viackrát sa objavili aj na našom webe, avšak tentoraz sa do stredobodu pozornosti dostala mládež z Nemecka, čo nie je taká vzdialená krajina, ale ako sám uvidíš, mnohí tínedžeri a dvadsiatnici si tam žijú ako v bavlnke, aj keď ani deň vo svojom živote manuálne nepracovali. Vďaka peniazom od rodičov si užívajú luxusné výlety na jachtách, hriešne drahé autá či šperky a doplnky, na ktoré by bežný smrteľník pracoval pokojne aj niekoľko desiatok rokov. Ak teda potrebuješ motiváciu, alebo sa len chceš trochu nahnevať na to, aký je svet nespravodlivý a prečo si sa aj ty nemohol narodiť do zámožnej rodiny, kde by si žil obklopený miliónmi eur, potom si vychutnaj niekoľko najlepších momentiek z ich Instagramu a potom ho pre ďalšie zábery nezabudni ani navštíviť. 



















Domov
Zdieľať
Diskusia