Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. mája 2017, 10:22
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Bezcitní chlapci naliali do mláďaťa aligátora pivo, aby sa mohli zabávať na jeho utrpení. Nechutná zábavka ich už dostala do problémov

ZAUJÍMAVOSTI PIVO
Uložiť Uložené

Bezbranné zviera nechápalo, čo sa to s ním deje, zatiaľ čo mu muži liali do papule pivo.

Ľudstvo si nezaslúži to, čo mu už tisícky rokov poskytuje matka príroda. Nepochopiteľný čin sa nedávno odohral v americkom štáte Južná Karolína, kde si dvaja chlapíci Joseph Floyd a Zachary Brown povedali, že sa trochu zabavia s mladým aligátorom, na ktorého narazili priamo na ceste. Namiesto toho, aby ho bezpečne obišli, alebo mu trochu pomohli s prechodom cez cestu, jednoducho zastavili svoje auto, vybrali pivo a aligátora odchytili. Len 20 a 21-roční chlapci potom mláďa pevne zovreli za krk a začali mu do úst liať celú plechovku piva, pri čom sa ešte aj fotili a nahrávali na Snapchat, takže by sa z ich konania dalo usúdiť, že veľa inteligencie skutočne nepobrali. Za svoju hlúposť pritom budú pykať vďaka pozorným ľuďom, ktorí si ich príbeh na Snapchate všimli, dôkladne ho zdokumentovali a zaslali organizácii South Carolina Department of Natural Resources, vďaka ktorej polícia chlapcov onedlho vypátrala, pretože si vo videu natočili aj tváre, a dnes čelia vážnym obvineniam z týrania bezbranného zvieraťa.  

Domov
Zdieľať
Diskusia