Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. mája 2017, 1:59
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Aké najhoršie zážitky majú ľudia z obyčajných rande? Prekvapili ich spontánna masturbácia, zlomený nos či Ježišove predpovede

ZAUJÍMAVOSTI TWITTER
Uložiť Uložené

Rande sa dokáže z minúty na minútu premeniť na obrovskú katastrofu.

Americký moderátor Jimmy Kimmel opäť nezostal svojej povesti nič dlžný, keď sa svojich fanúšikov na Twitteri spýtal, aké najhoršie rande vo svojom živote zažili. Ľudia sa začali odvážne priznávať k tomu, čo sa im už prihodilo a mnohé zo zážitkov by sme nechceli ani len počuť, nieto ešte aj zažiť. Muži aj ženy vedia byť na rande poriadne zákerní či nechutní a ak im všetko nevyjde podľa predstáv, potom sa celá romantická chvíľka premení na jednu obrovskú katastrofu. Slečny určite nepoteší, ak sa ich nový objav spýta, kedy si zlomili nos, aj keď ho zlomený nikdy nemali, ale ani si nevieme predstaviť, čo sa muselo honiť hlavou chlapíkovi, ktorý po sexuálnom odmietnutí jednoducho stiahol svoje nohavice a povedal si, že najlepším zakončením rande by mohla byť masturbácia.

Domov
Zdieľať
Diskusia