Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. mája 2017, 14:28
Čas čítania 0:00
Tamara S.

Odhalené ramená sú absolútnym hitom nadchádzajúcej sezóny a do popredia ich tlačia modelky aj špičkové módne blogerky

MÓDA
Uložiť Uložené

Off shoulder, cold shoulder a one shoulder sú niečím, čo v lete nemôžete vynechať.

Čo je po odhalených nohách príťažlivejšie než obnažený krk a odhalené ramená? Okrem úplnej nahoty už asi nič, a práve preto v lete neopomeňte topy, šaty a overaly, ktoré upútajú pozornosť okoloidúcich na túto časť vašej opálenej pokožky. Vykúkajúce ramená a lopatky sú obľúbeným trendom takmer všetkých modeliek a módnych blogeriek a s narastajúcim počtom slnečných dní nám ukazujú, ako sa popasovať s týmto mimoriadne vydareným kúskom odevu.

Začíname kráľovnou odhalených pliec a nie je ňou nikto iný ako nemecká blogerka Leonie Hanne, u ktorej nájdete inšpirácie snáď na všetky možné spôsoby

Vystrčené ramená okrem blogeriek obľubujú aj modelky

Výhodou však je, že na bardotky a ramienka nepotrebujete modelkovskú výšku ani modelkovskú postavu. S rovnakým výsledkom skrášlia kostnaté aj oblejšie ramená a jediným problémom tu môže byť poprsie. Pod tento druh topov, šiat a overalov je viditeľná podprsenka zabijakom celej ich pointy, a preto radšej bez. Určite sme týmto odporúčaním potešili opačné pohlavie a mali by sme tým potešiť aj vás. Nič netrčí, nič netlačí a okrem pohodlia máte aj zaručený výsledok. Veľakrát sú kúsky s dôrazom na ramená ozdobené volánom, riasením alebo výšivkou, ktoré sú nielen efektné, ale aj praktické. Ďalší kus látky, záhyby alebo zdobenie vám dodajú pocit bezpečia a hravo si poradia aj s priesvitnejším materiálom. Čo však v prípade, ak je pre vás podprsenka nevyhnutnosťou? Tak potom vám neostáva nič iné, len sa poobzerať po kvalitnej samolepiacej alebo hladkej bez ramienok. Predpokladáme, že gumené ramienka, ktoré nikdy nesplnili svoju funkciu neviditeľnosti a vypaľovali zrak minimálne z troch kilometrov, už dávno skončili na smetisku (ne)módnych dejín, a tak sa nimi ani nebudeme zaoberať.

Volány a riasenie sú výborným a efektným pomocníkom a hravo zakryjú to, čo si nechávate pre svoju polovičku

 Veselo potlačené šaty a topy od Dolce & Gabbana, ktorí odhalené ramená pravidelne opakujú vo svojich kolekciách

Odhalené ramená sú absolútnym hitom nadchádzajúcej sezóny a do popredia ich tlačia modelky aj špičkové módne blogerky
Zdroj: www.mytheresa.com

 Pre kúsky vhodné na leto však nemusíte chodiť až k špičkovým dizajnérom, ale v ponuke ich má napríklad aj Asos alebo Zara, kde nájdete obľúbené kocky, prúžky, kvety, mašle aj šnurovačky

Odhalené ramená sú absolútnym hitom nadchádzajúcej sezóny a do popredia ich tlačia modelky aj špičkové módne blogerky
Zdroj: www.asos.com
Odhalené ramená sú absolútnym hitom nadchádzajúcej sezóny a do popredia ich tlačia modelky aj špičkové módne blogerky
Zdroj: www.zara.com

Pri kombinovaní tu veľa nenakombinujete a siahnuť treba po klasike. Nič nie je krajšie ako džínsové šortky a vzdušný top bez ramien alebo bardotkové šaty a k nim chutné espadrilky. V minulom článku sme sa zamerali na sukne a tie sa k trojici off-cold-one hodia rovnako skvelo ako spomínané kraťasy. Tu však takisto odporúčame siahnuť po denime a sukniach s uzlom a uviazanými rukávmi by sme sa vyhli úplne. Zvlášť ak máte top s volánom alebo ozdobným riasením. Prevedenie týchto topov, šiat a overalov je naozaj bohaté, a to od elegantnejších až po maximálny casual. Nájsť môžete také, čo vyzerajú ako pánska košeľa, ale aj také, čo pripomínajú rozkošné pyžamko. Na svoje si prídu tie z vás, ktoré uprednostňujú body a takisto tie, ktoré obľubujú omnoho viac odhalenej pokožky. Stačí sa len rozhliadnuť po obchodoch.

Volány, balónové rukávy a minimalizmus v prevedení off shoulder v kombinácii s denimovou sukňou a denimovými šortkami

Tak snáď sa vidíme (možno aj) v takýchto farebných uliciach

Domov
Zdieľať
Diskusia