Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. mája 2017, 23:50
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Vyspala sa minimálne s 10 000 mužmi a teraz radí všetkým. Gwyneth popísala jej klientov a aj to, čomu sa pri sexe radšej vyhni

ZAUJÍMAVOSTI EROTICKÉ SLUŽBY
Uložiť Uložené

Gwyneth má za sebou dvanásťročnú kariéru prostitútky.

Každý z nás hľadá počas života mnohé výzvy a niektoré z nich sú spojené aj so zmenami pracovného prostredia. Gwyneth Montenegro nie je žiadnou výnimkou, pretože práve začína kariéru motivačného speakera. Prechádza na ňu z práce terapeuta pohybujúceho sa v oblasti neurolingvistického programovania a psychoterapie, no ešte predtým sa venovala jednej profesii. Ponúkala sexuálne služby.

Kedysi však bola "slušnou" ženou. Celému prechodu na divokú kariéru predchádzal veľmi traumatizujúci zážitok. Jeden večer išla z klubu, kde toho vypila trošku viac, než by mala, no a cestou ju prepadol gang. Omámená alkoholom sa nevedela brániť a neznámi muži ju znásilnili. Z celého incidentu si veľa nepamätá, no ostal jej desivý zážitok na celý život a všetko ešte vystupňovala spomienka na náboženské zázemie a duchový život, ktoré jej doma celý čas vtĺkali do hlavy i do srdca. Ako sama uvádza, zmenilo to jej názor na samú seba. Necítila sa dostatočne cenná a po čase si uvedomila, že si zásady ctí pomenej.

Odporúčané
Darine Moore: Mnohé baby na Onlyfanse si za selfíčka z kúpeľne o špinavé zrkadlo pýtajú nehorázne peniaze. Malo by to mať úroveň Darine Moore: Mnohé baby na Onlyfanse si za selfíčka z kúpeľne o špinavé zrkadlo pýtajú nehorázne peniaze. Malo by to mať úroveň 30. mája 2022, 14:30

Nebudeme chodiť okolo horúcej kaše, už v devätnástich skočila ako tanečníčka pri tyči na stole v nočnom podniku, čo sa veľmi rýchlo prelinulo až do striptízu. Podľa jej slov však nie je veľký rozdiel medzi striptízom a tancovaním a s podobným uvažovaním skončila až pri poskytovaní sexuálnych služieb. Sama priznáva, že ju najprv zlákali peniaze. 1 000 austrálskych dolárov, asi 670 eur, je celkom lákavou odmenou za jednu hodinu špinavej práce. Po jednom zákazníkovi si však povedala, že môže vyskúšať ďalšieho a nakoniec sa to pretiahlo na dvanásť rokov, počas ktorých mala, podľa jej slov, sex s minimálne 10 000 mužmi, od ktorých chcela od 300 do 700 eur na hodinu. O jej vystrájaní dokonca aj napísala knihu.

 




Dnes Gwyneth neľutuje jej predchádzajúcu prácu, aj keď sa rozhodla, že túto životnú kapitolu radšej nechá za sebou a začne novú. Na druhú stranu, nezabúda na ňu, a snaží sa radiť ostatným. Keďže má bohaté skúsenosti, ide priam o odborníka a špičkového kariérneho poradcu v tejto oblasti, preto jej názory a rady môžeme považovať za naozaj cenné. A tak sa vydala na internet a popísala dačo o tom, akí boli jej klienti v posteli.

1. Žiaden hardcore

Gwyneth povedala, že aj keď ponúkala viacero exotických služieb, číslo mužov, ktorí chceli posunúť hranice a zažiť v posteli niečo nové, bolo veľmi malé. Takmer nikto nechcel skúšať žiadne akrobatické pozície či kostýmy, väčšina túžila len po normálnom sexe.

2. Aj na pocitoch záleží

Mnoho klientov vraj pred sexom túžilo vybudovať si nejaké emocionálne a psychologické spojenie. Gwyneth verí, že mnohým mužom jednoducho chýba prítomnosť ženy v ich životoch a nejde vždy len o sex. Aj napriek tomu, že sa to zvyčajne vždy skončilo pohlavným stykom, mnoho ľudí sa chcelo najprv rozprávať a niektorí si to najprv spolu rozdali v partičke spoločenskej hry.

3. Nechápu, čo majú robiť

Veľká skupina mužov vraj netuší, čo mali robiť. Mýlili si úlohy daného pohlavia. Išlo samozrejme aj o sex, no Gwyneth jednoducho vytáčalo, keď muž tupo pozeral na dvere a uvažoval, či ich otvorí alebo nie. Niektorí sa báli, že na nich bude kričať a jednoducho strácajú svoju mužnosť. Čo sa týka sexu, muž by mal mať iniciatívu alebo ju aspoň prebrať. To ju vytáčalo najviac, keď mala v posteli absolútnu mŕtvolu a musela klientovi diktovať, čo má a čo nemá robiť. Možno aj preto sú niektorí z nich nútení vymienať sex za peniaze, zamýšľa sa Gwyneth. 


4) Chcú si dokázať mužnosť

Mnoho chlapov podľa jej názoru vyhľadávalo jej služby, aby si dokázali, že sú stále muži v hre. Domnieva sa, že v ich vlastných vzťahoch sa cítia oslabení a takto si opäť chceli dokázať dominanciu. "Mužnosť je pre chlapov veľmi dôležitá a oni sa opäť chceli cítiť mužsky. So sexom dostali ten pravý intenzívny pocit, že sú naozaj mužmi. Mnohí ma pravdepodobne vyhľadávali len preto, aby sa cítili lepšie, pričom sexu mali dostatok. V objednávkach mojej práce hrá naozaj veľmi veľkú úlohu psychologická motivácia."

Domov
Zdieľať
Diskusia