Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. mája 2017, 16:46
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Naši hokejisti na majstrovstvách síce veľa vody nenamútili, ale slovenské internety sa poriadne zabavili. Vtipné obrázky aspoň napravili dojem

ZAUJÍMAVOSTI HOKEJ
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Lepšie sa zasmiať, ako zúfalo plakať.

Hokejové majstrovstvá sveta nedopadli pre slovenský národný tím vôbec dobre. Po poslednej prehre so Švédskom sme skončili až na 14. mieste, čo je historicky najhorší výsledok v elitnej kategórii majstrovstiev. Napriek celonárodnému smútku a zúfalstvu sa Slovákom podarilo nájsť niekoľko pozitívnych vecí, ktoré v priebehu posledných dvoch týždňov pretvárali do najrôznejších vtipných obrázkov a my sme si povedali, že keď už tie majstrovstvá skončili, pripravíme si pre teba menšiu kompiláciu. Nech už je na vine systém, Zdeno Cíger, Julo Hudáček, celý tím, jaštery alebo mimovládne organizácie, aj na neúspechu sa treba zasmiať namiesto toho, aby sme plakali nad rozliatym mliekom. 

Fanúšikovia si zaslúžili už aj niečo na upokojenie

Po zápasoch s Ruskom a Amerikou to vyzeralo biedne

Julo sa snažil, ale veľa toho veru nenachytal

Fandil aj bývalý prezident

Škoda, že sme si ešte nevybavili klubovú kartu

 Majstrovstvá v kocke

Američania nemali žiadne zľutovanie

Hudáček presne vie, čo má v posteli rád

Čo narobí zmena jediného písmena

Až tak dobre nám tie nájazdy nešli

Sladká nostalgia 

Otázka za milión 

Dunčo nám nanešťastie nepomohol

Niekedy treba fandiť aj konkurencii

Náš hokejový tím potrebuje novú hymnu

Zdeno vedel, že pred majstrovstvami treba ísť k očnému

Ani politická podpora Slovákov nepomohla

Neboli to žiadne výhovorky

Tak určite, bolo to náročné stretnutie. 

Tento rok to bola veľká bieda

Jaromír Jágr síce nehral, ale na slovenskom hokeji sa pobavil vďaka párodii

Aj Pavol Habera mal potrebu sa na margo hokejistov vyjadriť

Ja viem som len spevak ,ale v týchto dňoch žije na Slovensku 5 milionov trénerov a kritikov našej hokejovej repre. Jasne že aj ja patrím medzi nich.Tu je moj nazor na celu situáciu okolo úrovne našho hokeja a tyka sa to nielen tohto športu. V prvom rade - NEODSUDZUJME NASICH HOKEJISTOV , ktori nas dnes reprezentuju, za to, ako hraju !!! Pričiny úpadku nášho hokeja nezapríčinili títo chalani, ale ľudia, ktorí mali napríklad pred 15 rokmi,keď sa vyhral titul, jedinecnu moznost zlanáriť a na zaklade vtedajšej euforie z toho neskutocneho uspechu, vychovat dalsiu perfektnu generaciu novych sikovnych Šatanov,Bondrov,atď. A aj postaviť nové štadiony a investovať do výchovy nových trénerov a talentov. To sa nestalo a mňa to vlastne ani neprekvapuje. V krajine,kde sme si napríklad za 30 rokov neboli schopní postaviť diaľnicu (lebo každá nová partia politikov, ktorí sa po každých voľbách dostane k moci si najprv potrebuje nakradnuť) , tak v tejto krajine -úroveň športu a vychova mladeze naozaj nie je na programe dňa. Je mi nasich luto, ked vidim okolo nich lietat a v plnej rychlosti si nahravať a tesiť sa z tejto krasnej hry iné mužstvá. Bohužiaľ našich to nikto lepśie nenaučil. Možno tu je pár šikovných trénerov-nadšencov, ktorí sa zadarmo snažia najst a vychovať dobrých športovcov, ale na prepracovaný systém výchovy mládeže v krajinach ako je Švedsko,Kanada,atď ani zďaleka nemáme. V tychto krajinach už od malička učia deti všetkým hokejovým základom, ktore sa uplne zautomatizuju a keď z nich vyrastú ozajstní hokejisti, tak chlapci už neriešia základné nedostatky, ktoré dnes vidíme u našich hráčov.Tam už potom len riešia akým systémom hrať proti roznym súperom. Čítal som,ze pricinou je to,ze hraci NHL odmietli reprezentovat.Preboha, ved mi uz v NHL pomaly ani nikoho nemame a z tych desiatich je polovica zranena po sezone,par ich caka na zmluvu a nechcu riskovat zranenie,par je ich starsich a dvaja asi odmietli. Toto je ako argument nasho neuspechu uplna kravina. Neviem ako to dnes a zajtra dopadne,ale nasim fandim,lebo viem ,ze idu na maximum svojich schopností.No a snad konecne niekto tam hore pochopi, že už je naozaj 10 minut po 12-tej!! DRZIM VAM CHLAPCI PALCE!!

Příspěvek sdílel uživatel @pavolhabera,


Žiletka mohol byť oveľa lepším trénerom ako Zdeno

Aj na Facebooku sa o hokejistoch diskutovalo

Domov
Zdieľať
Diskusia