Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. mája 2017, 12:16
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Jim Parsons sa po 14 rokoch randenia zosobášil so svojím priateľom Toddom. Magická svadba obľúbeného herca sa odohrala v americkom New Yorku

ZAUJÍMAVOSTI SVADBA
Uložiť Uložené

Jim Parsons alias Sheldon Cooper konečne vstúpil do manželstva.

Svetoznámy herec Jim Parsons, ktorého zrejme oveľa lepšie poznáš ako Sheldona Coopera zo seriálu Teória veľkého tresku, konečne vliezol do chomúta. Ak jeho život a kariéru sleduješ trochu bližšie, určite ti neušlo, že je Jim homosexuál, a tak si obrúčky nevymenil so svojou priateľkou, ale dlhoročným priateľom Toddom Spiewakom. Aj keď Jim randí s Toddom už dlhých 14 rokov, svoj vzťah sa roky snažili ukrývať pred zrakom verejnosti a samotný Jim svetu potvrdil to, že je homosexuál, až v roku 2012, aj keď to veľká časť z jeho fanúšikov už dopredu očakávala. Svoje áno si obaja zaľúbenci povedali v Dúhovej sieni v americkom New Yorku. Jim sa v minulosti v rôznych rozhovoroch priznal, že svadba nebola pre žiadneho z nich nikdy najväčšou prioritou a pred rokmi ešte ani nebola právne zrealizovateľná, ale napokon si zrejme povedali, že by po toľkých spoločných rokoch bolo skvelé konečne uzatvoriť manželský zväzok. A ako sám uvidíš na zverejnených fotografiách, svadba Jima a Todda bola skutočne magická.



Domov
Zdieľať
Diskusia