Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. mája 2017, 11:35
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Tvoj život sa v strednom veku radikálne zmení. Autorka vtipných komiksov však vie, že tvojou najväčšou láskou bude aj naďalej posteľ

VEK
Uložiť Uložené

Temná etapa tvojho života sa blíži čoraz rýchlejšie.

Deti. Depresia. Demotivácia. Domáce práce. Toto sú všetky tie horory, ktoré na každého z nás spoza rožku striehnu a čakajú na moment, kedy sa rozhodneme usadiť a začať žiť pokojnejší život, než je ten v našich študentských časoch. Práve ich zažíva aj talentovaná a úspešná ilustrátorka Mo Welch, ktorá si celú svoju kariéru postavila na kreslení vecí, ktoré nemá rada. Začala ešte v školských časoch, prepracovala sa cez éru študovania na umeleckej vysokej škole, a nakoniec aj jej vek zakotvil pri čísle tridsať, kedy začala myslieť aj na rodinu či na deti. Vôbec sa jej to pritom nepáči a najradšej by bola stále násťročná a chodila na každú párty, no akosi tuší, že aj čítať knihu pod dekou je celkom dobrý program na piatkový večer. Ak ťa tvorba Mo zaujala, rozhodne ju utekaj sledovať napríklad na jej Instagram!

Domov
Zdieľať
Diskusia