Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. mája 2017 o 16:30
Čas čítania 0:00
Patrik O.

Už ako polročné dojča výkonným producentom albumu. Kto je mogul Asahd Khaled?

HUDBA DJ KHALED
Uložiť Uložené

Povolanie syn posunuté na nový level.

23. októbra 2016 bol pre DJ-a Khaleda najšťastnejší deň. Jeho družka Nicole Tuck mu na svet priviedla prvorodeného syna Asahda. Khaled ako milujúci otecko nezabudol celý pôrod streamovať naživo na Snapchat, kde v pozadí hrali jeho piesne. Od prvého momentu, čo sa malý syn a nástupca slávneho DJ-a objavil na svete, bol podľa svojho otca predurčený na obrovský úspech. Ten mu krátko po jeho narodení stihol založiť Instagram účet, kde nazbieral už cez 600-tisíc followerov.

 

Me and daddy ! I love you daddy ! #WeTheBest

Príspevok, ktorý zdieľa Asahd Tuck Khaled (@asahdkhaled),

 

My girlfriend just got back from Europe was waiting for my visit lol can you tell @lindatical

Príspevok, ktorý zdieľa Asahd Tuck Khaled (@asahdkhaled),

 

Mommy now don't push me too hard #firstswingride

Príspevok, ktorý zdieľa Asahd Tuck Khaled (@asahdkhaled),

Asahd znamená po arabsky lev, takže voľba mena od extrovertného milovníka života nie je ničím prekvapivá. To, ako veľmi svojho syna miluje, dáva najavo všetkými možnými spôsobmi. Či už sú to podarené komentáre na sociálnych sieťach, nákupné výlety do obchodov Gucci, kde mu chce kúpiť všetko, čo sa dá, alebo len neustále pusinky. To všetko vyznievalo milo, až dokým sa ľudia nedozvedeli, že Asahd je výkonným producentom najnovšieho albumu "Grateful".

Už ako polročné dojča výkonným producentom albumu. Kto je mogul Asahd Khaled?
Zdroj: genius.com

Objavil sa taktiež na obrázku piesne "Shining" s Beyoncé a Jay-Zm, na čo Dj Khaled v show Jimmyho Kimmela povedal, že usmiaty a zároveň seriózny výraz má znamenať, o aký obrovský a vážny hit ide. Asahd sa týždeň dozadu usmieval na producentskej stoličke vo virálnom klipe I'm the One, kde si featuring odrapovali Quavo, Chance the Rapper a Lil Wayne doplnení spevom Justina Biebera. 

Možno sa pýtaš, čo môže polročné dieťa robiť pri produkcii albumu, ale DJ Khaled má na všetko jasnú odpoveď. Vraj s ním trávi čas v štúdiu, počúva piesne, nasáva vibe a ubezpečuje tatina, že to stojí za to. Občas sa vraj pri práci "pokaká", no to vníma milujúci otec ako požehnanie a dobré znamenie pre budúcnosť albumu. Vyzerá to naozaj ako šialenosť, ale malý Asahd bude skutočne na albume takto napísaný, takže sa s tým pravdepodobne spája aj kopa právnych povinností. Či ich bude zvládať, uvidíme. O peniaze má chlapec postarané. 

Domov
Zdieľať
Diskusia