Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. mája 2017, 16:00
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Fínska spoločnosť predstavila pivný 1000-pack. Zrejme ho nedokážeš odniesť a zaplatíš zaň cez 2000 eur, ale za srandu to stojí

ZAUJÍMAVOSTI FÍNSKO PIVO
Uložiť Uložené

Na veľké večierky ako stvorený.

Fínska pivná spoločnosť Keisari posunula konkurečný boj ešte o jednu úroveň vyššie, keď najnovšie predstavila 1000-pack obľúbeného zlatistého moku. Do fínskych obchodov sa špeciálna edícia dostala po tom, čo úhlavný nepriateľ Karjala predstavil svoj 100-pack, a tak Keisari nezostávalo nič iné, ako ich megalomanským spôsobom prekonať. Za 1000 plechoviek piva zaplatíš vo Fínsku 2149 eur, takže nepôjde o lacné potešenie, ale Keisari sa už zabezpečil aj pre prípad, že by o obrovské balenie nemal nikto záujem. V tom prípade celé 1000-kusové balenie roztrhne a piva rozpredá v menších množstvách, avšak my si myslíme, že sa určite nájde niekoľko bláznov, ktorí budú ochotní prísť aj s nákladným autom a pivo si odviezť domov. Zaujímavosťou je, že balenie pozostáva až z 1080 plechoviek, pretože inak by pivá nemohli byť zabalené vo forme kvádra, aj keď dve eurá za jednu plechovku, to nie je cena, ktorú by si Slováci zamilovali.  


Domov
Zdieľať
Diskusia