Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. mája 2012 o 9:56
Čas čítania 0:00
Gabor Boros

Big K.R.I.T - 4evaNaDay

Uložiť Uložené

Video na titulnú skladbu z posledného mixtapeu Return of 4eva, cover art z pripravovaného albumu Live From The Underground a bonusová skladba Heard It All z fyzického releaseu mixtapeov.

Big K.R.I.T - 4evaNaDay

Titulnú skladbu z Big K.R.I.T.ovho posledného mixtapeu 4evaNaDay si teraz môžeš vychutnať aj vo vizuálnej podobe. Ak si fanúšikom južanského rapu, nezabudni že Kritov album Live From The Underground dropuje 5. júna. Pôvodne mal byť k dispozícii ešte v septembri minulého roka, ale kôli nevyriešeným samplom bol následne presunutý na január 2012 a teraz sa už snáď release neposunie z júna. Cover projektu môžeš vidieť hore.

Dávnejšie sme spomínali, že Krit vydá vo fyzickej forme svoj mixtape Return of 4Eva, rovnako aj tejp z roku 2010 - K.R.I.T. Wuz Here. Oba nosiče si ludia môžu zakúpiť od dnes (na Slovensko to nie je nemožné, každopádne trochu zložitejšie). Práve z posledne menovaného releasu pochádza bonusový track Heard It All. Daj si ho.

Big K.R.I.T. - Heard It All

Domov
Zdieľať
Diskusia