Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. apríla 2017 o 20:54
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Mladá Ruska na luxusnom Mercedese porozbíjala 11 áut. Vracala sa z divokej diskotéky a svojho štvorkolesového tátoša nedokázala zvládnuť

ZAUJÍMAVOSTI RUSKO
Uložiť Uložené

Cesta nedopadla podľa jej predstáv.

Dať do ruky neskúsenému vodičovi luxusný Mercedes a nechať ho vyblázniť sa na ňom, to zvyčajne nedopadne šťastne. Nedávno sa na internete objavilo bizarné video pochádzajúce údajne z Ruska, konkrétne z ďalekého Vladivostoku, kde sa natáčajúci človek stal svedkom reťazovej nehody, ktorej účastníkmi však boli len zaparkované autá a vodička za volantom tmavého Mercedesu. Video hovorí o tom, že vodička sa vracala domov z diskotéky a nevedno, či mala ešte stále vypité, alebo jednoducho nedávala pozor na cestu pred sebou, a tak sa jej podarilo zdemolovať rovno 11 zaparkovaných vozidiel, pričom najhoršie na tom bolo jej auto, ktorému chýbala ešte aj pneumatika. Slečna len neveriacky obchádzala svoje zničené auto a pravdepodobne si predstavovala, čo všetko bude nasledovať, keď sa o škode na svojich autách dozvedia postihnutí vodiči, a my jej teda nezávidíme.

Domov
Zdieľať
Diskusia