Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. marca 2017, 14:04
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Štúdia prišla na to, prečo chcú muži za každú cenu priviesť ženy k orgazmu. Ani zďaleka v prvom rade nemyslia na svoju nežnejšiu polovičku

ZAUJÍMAVOSTI ORGAZMUS
Uložiť Uložené

Mužské ego je prakticky nekonečné.

Mužské ego je niekedy ťažko pochopiteľné a z času na čas spôsobí aj nejednu vzťahovú katastrofu. Jedna z najnovších štúdií publikovaná v žurnále The Journal of Sex Research sa nedávno zamerala na to, ako muži vnímajú ženský orgazmus a jej výsledky ťa možno prekvapia. Približne 810 mužov vo veku okolo 25 rokov vypĺňalo dotazník, ktorý obsahoval rôzne otázky o tom, ako vnímajú pozíciu ženy a muža vo vzťahu a po dôkladnej analýze všetkých získaných dát sa výskumníkom podarilo zistiť, že mužom na ženskom orgazme záleží najmä kvôli vlastnému egu. Priemerný muž chce svoju partnerku doviesť k orgazmu, aby si potvrdil veľkosť vlastnej mužnosti a len okrajovo vníma to, či ide o vášnivý sexuálny zážitok zdieľaný medzi dvoma rozpálenými telami.

Ak teda muži spájajú ženský orgazmus s vlastnou mužnosťou, potom by sa na základe týchto výsledkov dali pochopiť aj pocity mužov, ktorí sa niekedy cítia tak, že sú povinní doviesť svoje partnerky k orgazmu, inak sklamali nielen samých seba, ale zlyhali aj v napĺňaní role muža v spoločnosti. Ženy si to v istej forme uvedomujú a keby nebolo neistoty týkajúcej sa vlastnej mužnosti, možno by ženy nemuseli z času na čas, alebo aj zakaždým, orgazmus predstierať len preto, aby nezranili city svojho muža. Štúdia tiež ukázala, že muži, ktorým na ženskom orgazme záleží kvôli vlastnej mužnosti sú viac náchylní na odmietanie spätnej väzby od svojej partnerky a nechcú na svojom sexuálnom výkone v prevažnej väčšine prípadov nič meniť, pretože by to zase poškodila ich povedomie o dokonalej mužnosti.

Štúdia prišla na to, prečo chcú muži za každú cenu priviesť ženy k orgazmu. Ani zďaleka v prvom rade nemyslia na svoju nežnejšiu polovičku
Zdroj: mosuno

Domov
Zdieľať
Diskusia