Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. marca 2017, 19:19
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Túžiš po kope peňazí a nadupanom aute? Zabojuj o post moderátora v novej internetovej televízii

REFRESHER
Uložiť Uložené

Volkswagen TV bude predstavená už o pár týždňov, a tak máš jedinečnú možnosť prihlásiť sa a zabojovať o zaujímavú pracovnú pozíciu s množstvom výhod.

Ak si práve v pozícii, kedy hľadáš zaujímavý job, kde budeš môcť prezentovať a rozvíjať svoje moderátorské schopnosti, máme pre teba jeden viac než ideálny tip. Volkswagen sa totiž rozhodol spustiť vlastnú internetovú televíziu a v rámci nej hľadá aj vhodných kandidátov na moderátorsky post. Ak sa teda cítiš pred kamerou prirodzene, máš výnimočné jazykové schopnosti, nerobí ti problém prezentovať samého seba a chceš sa stať tvárou zaujímavého projektu, odporúčame ti zapojiť sa čo najskôr. Podmienkou je však aj vodičský preukaz skupiny B. Svoje prihlášky môžeš posielať prostredníctvom oficiálnej stránky, kde okrem samotného formulára nájdeš aj ďalšie zaujímavé informácie. Súčasťou prihlášky je aj video, na ktorom by mal uchádzač dokázať, že sa kamery nebojí, práve naopak. Vyhráva ten, kto zaujme porotu aj internetové publikum najviac.

Videá môžu záujemcovia posielať do 9. apríla. Následne bude prebiehať výber najlepších kandidátov, ktorí budú do piatich dní od uzávierky prihlášok kontaktovaní a všetko vyvrcholí na bratislavskom autosalóne. Práve tam bude už 26.4. nový moderátor Volkswagen TV predstavený. Tvorcovia ponúkajú pre vyvoleného aj množstvo atraktívnych výhod, medzi ktoré patrí Najnovší Volkswagen Golf na rok, spolupráca s profesionálnou produkčnou a reklamnou agentúrou, lukratívnu spoluprácu s jednou z najpredávanejších značiek automobilov na svete a v neposlednom rade samozrejme aj kopec srandy. Tak čo, ideš do toho?

Na tomto linku už nájdeš aj prvé zverejnené videa ambicióznych uchádzačov, ktorými sa môžeš inšpirovať a prípadne ich skúsiť prekonať. 

Domov
Zdieľať
Diskusia