Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. marca 2017, 14:47
Čas čítania 0:00
Marek R.

Neskutočný nájazd, ktorý pochopíte až na druhýkrát. Kucherov svojím trikom pobláznil hokejový svet

ŠPORT NHL
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Je až nefér, koľko skvelých útočník má Rusko.

Ruská zborná posledné roky zbiera na majstrovstvách sveta jednu medailu za druhou, no akonáhle príde významnejší turnaj, kde sa zíde hokejová elita, zrazu majú problém dosiahnuť výrazný úspech. Chybu by sme však nemohli hľadať v ich útoku, keďže ten patrí spolu s tým kanadským k tomu úplne najlepšiemu na svete a ruských hráčov nájdeme pravidelne medzi najlepšie bodujúcimi hráčmi NHL.

Medzi ruské pušky patrí aj stále len 23-ročný Nikita Kucherov hrajúci za Lightning a už v takomto mladom veku patrí k tomu najlepšiemu, čo NHL ponúka. V aktuálnej sezóne má priemer viac ako bod na zápas, konkrétne 63 bodov v 57 zápasoch a svoje kvality predviedol aj v nočnom zápase proti Sabres. Tampa zápas vyhrala 2:1 po samostatných nájazdoch, Kucherov si pripísal asistenciu na jediný gól svojho tímu, no to, čo predviedol v samostatných nájazdoch, je skutočný highlight zápasu. Slová sú zbytočné, vychutnajte si to sami.

Domov
Zdieľať
Diskusia